O-STA

Plustek je prejel nagrado BLI Winter Award 2020

Ljubljana, 16.01.2020 - Eden od vodilnih proizvajalcev optičnih bralnikov Plustek je na nedavnem izboru testnega laboratorija Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI), prejel priznanje "Zimski izbor 2020". BLI testira pisarniške naprave dvakrat letno, poleti in pozimi, in podeljuje priznanja izdelkom, ki so se v zadnjih šestih mesecih, po strogem postopku testiranj, najbolje odrezali. Plustek je priznanje v kategoriji optičnih bralnikov prejel za izjemne dosežke na področju inovacij.

"Plustek eScan GlobalSearch je idealna vstopna postaja za pridobivanje informacij iz papirnatih dokumentov in digitalizacijo ter vnos v rešitve za upravljanje z dokumenti, kot je na primer GlobalSearch," je dejal Lee Davis, urednik za testiranje in analizo skenerjev in ocenjevanje programske opreme pri Keypoint Intelligence - Buyers Lab. "Naprava je zasnovana tako, da deluje posebej z lokalno ali oblačno različico rešitve GlobalSearch in uporabnikom že ob vnosu dokumenta omogoča dodajanje metapodatkov neposredno na nadzorni plošči naprave za skeniranje. Še več, uporabniške profile je mogoče prilagoditi tako, da naloge, ki se pogosto ponavljajo, usmeri k izbranim delavcem."

V Sloveniji izdelke tajvanskega proizvajalca skenerjev Plustek zastopa in prodaja podjetje Xenon forte d.o.o.. Naprave lahko kupite tudi prek verige partnerjev podjetja. Več informacij dobite na spletni strani http://bit.ly/2snx8Kq.

##

O podjetju Plustek:

Plustek je eden od vodilnih proizvajalcev naprav za vizualno prikazovanje, s sedežem na Tajvanu. Posluje od leta 1986 in se ponaša s ponudbo več kot 30 modelov optičnih bralnikov, vključno z rešitvami za skeniranje za dokumente, osebne izkaznice, potne liste ter mobilnimi skenerji, knjižnimi, filmskimi in foto skenerji. Za več informacij obiščite spletno stran plustek.com.

O podjetju Xenon forte

Xenon forte d.o.o. je podjetje s tradicijo, saj praznuje že svojo 30-letnico obstoja. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon forte Montenegro in Xenon forte d.o.o. Sarajevo skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, Trodat, KAI, Plustek in CZUR na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.
Dejavnost podjetja je distribucija in prodaja izdelkov informacijske in komunikacijske tehnologije ter storitev na tem področju. Glavni program je distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije Kyocera. Podjetje Xenon forte sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Poleg tega pa ponuja tudi proizvode nekaterih drugih uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi so strežniki NAS tajvanskega podjetja Synology, izdelki vodilnega ponudnika in proizvajalca štampiljk TRODAT, jekleni noži japonskega proizvajalca KAI in program profesionalnih in knjižnih skenerjev proizvajalcev Plustek ter CZUR.