O-STA

Konec tedna je bil namenjen dekletom

Tjaša Perko je s prijateljicami konec tedna preživela v hrvaškem Medžimurju

Slovenska kaskaderka, blogerka in mamica Tjaša Perko je konec tedna preživela v hrvaškem Medžimurju. Svoje fante je pustila doma, saj je bil vikend namenjen le dekletom. Tjašo in njene najboljše prijateljice je pot prek čudovite narave popeljala v LifeClass Terme Sveti Martin.

Ustvarjanje v odlični družbi

Česa so se dekleta najbolj veselila? Izdelovanja naravne kozmetike v odlični družbi. Pod spretnim vodstvom Gracie Petek, holistične fitoaromaterapevtke in healthness menedžerke v medžimurskih termah, so izdelovale maslene tablice za nego telesa. "Nad delavnico smo bile vse navdušene, saj smo pridobile nova znanja o negi kože, naravnih sestavinah in izdelavi kozmetike. Na koncu smo se s prijateljicami strinjale, da si bomo tudi doma vzele čas za ustvarjanje in naredile nekaj za svojo dušo," je povedala simpatična Tjaša.

Sproščeno, sveže in slano

Sledilo je sproščeno razvajanje v bazenih The Temple of Life z zdravilno termo-mineralno vodo ter v solni sobi v centru zdravja Lumbalis. "Ko sem stopila iz solne sobe, sem se počutila sproščeno, sveže in slano, kot da bi stopila iz čistega morja. Zanimivo je, kako lahko sol blagodejno vpliva na naše telo in dihala," dodaja Tjaša. Načrte pa ima tudi za naslednjič: "Na mojem seznamu želja je še raziskovanje kolesarskih poti. Svoje fante sem že obvestila, da se spomladi, ko bo čas za potep in oddih, vrnemo v medžimurske terme." In zagotovo jim ne bo dolgčas, saj je obiskovalcem na voljo več kot 700 kilometrov kolesarskih poti, po katerih se vije kar 12 poti z označenimi interesnimi točkami.