O-STA

Jabil predstavil Jabil Healthcare, največjega ponudnika proizvodnih rešitev za zdravstvo

Jabil je Nypro združil s segmenti Ortopedija, Hrbtenica, Urgenca in povezanimi enotami za medicinske pripomočke ter tako lahko ponuja najbolj razvejane in poglobljene napredne proizvodne rešitve in inovativne tehnične zmogljivosti

ST. PETERSBURG, Florida.--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Jabil Inc. (NYSE: JBL) je danes sporočilo, da je konsolidiralo vse svoje enote na področju zdravstva v Jabil Healthcare, ki ga kot glavni izvršni direktor in izvršni podpredsednik vodi Steve Borges. Jabil Healthcare pod eno streho združuje Nypro in divizije za ortopedijo, hrbtenico in urgenco ter z njimi povezane enote za medicinske pripomočke. Z močno kombinacijo več kot 35 lokacij po vsem svetu in 20,000 zaposlenimi, ki sodelujejo z vodilnimi znamkami na področju zdravstva, je Jabil največji ponudnik proizvodnih rešitev za zdravstvo.

Jabil Healthcare storitve ponuja na petih ključnih segmentih zdravstvenega trga: medicinski pripomočki, ortopedija, diagnostika, sistemi za doziranje zdravil in samozdravljenje. Na vseh teh področjih povpraševanje po storitvah z višjo dodano vrednostjo bistveno spreminja razvoj zdravstvenih produktov in storitev ter poganja digitalne inovacije v zdravstvu. V ospredje stopa internet stvari (IoT) in inovacije na področju digitalnih zdravstvenih platform, ki jih omogoča povezljivost, senzorji in miniaturizacija.

"Z združitvijo moči ekip Jabila in Nypra smo v izjemnem položaju, da pospešimo razvoj tehnologije in okrepimo vrednost, ki jo ponujamo svojim strankam, njihovim pacientom in zdravstveni industriji," je dejal Borges. "Ob vzponu digitalnega zdravstva in dodajalnih tehnologij je zdaj pravi čas, da svoje raznolike kapacitete in strokovno znanje na tem področju združimo pod eno močno znamko."

Jabil Healthcare poznavanje zdravstvene industrije združuje z obsežnimi interdisciplinarnimi izkušnjami z brizgalnim vlivanjem, elektroniko, integracijo senzorjev in dodajalnimi tehnologijami, s čimer podjetjem v zdravstveni industriji pomaga pri pospeševanju tehnološkega razvoja in rasti. Jabil lahko s temi integriranimi kapacitetami v zdravstveni industriji sodeluje tako z zagonskimi podjetji kot globalnimi korporacijami.

En tak primer je podpora podjetju Elvie, ki se osredotoča na tehnologije za ženske. "Sedaj smo v povezanem zdravstvenem prostoru, ki je dejansko zelo novo področje. Potrebujemo strokovno znanje o vsem, od strojne opreme do programske opreme in strojno programske opreme," je v danes objavljeni študiji Jabil Healthcare dejala Tania Boler, glavna izvršna direktorica družbe Elvie. Ko smo skušali izbrati najboljšega proizvodnega partnerja, je bil Jabil za nas iskreno edina logična izbira, saj imajo izkušnje z izjemno velikim številom partnerjev ter številnimi kategorijami produktov.

"Z več kot 50 leti izkušenj je Jamil Healthcare odlično usposobljen za integriranje komponent in podsistemov v farmacevtske, ortopedske, diagnostične in medicinske naprave ter naprave za samozdravljenje," je dejal Borges. "Kot združena ekipa z jasno vizijo smo v odličnem položaju, da svojim strankam ponudimo visokokakovostne in inovativne produkte in storitve, ki prinašajo boljše rezultate zdravljenja."

O Jabilu

Jabil (NYSE: JBL) je ponudnik proizvodnih rešitev, ki zagotavlja celoten spekter storitev od zasnove in proizvodnje do upravljanja z nabavno verigo in produktnega upravljanja. Z več kot 200.000 zaposlenimi na 100 lokacijah, ki so strateško razporejene po vsem svetu, Jabil poenostavlja kompleksnost in zagotavlja ugodne rešitve za širok nabor panog ter tako spodbuja inovativnost, rast in zadovoljstvo potrošnikov. Za več informacij obiščite jabil.com.

Izvirnik je ne voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200203005387/en/

Kontakti:


Severna Amerika:
Erin Vadala
Warner Communications
978-468-3076
erin@warnerpr.com

Evropa, Bližnji vzhod in Afrika:
Kirsten Oosterhof
+44 (0)1506 447215
Kirsten_Oosterhof@Jabil.com

Vir: Jabil, Inc.