O-STA

Pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, trgovina Hugo Phone, vabi v sodobno opremljene prostore

Žalec, 24. februarja - Trgovina Hugo Phone, na Mestnem trgu 4 v Žalcu, vabi v prenovljene in sodobno opremljene prostore, kjer je obiskovalcem na voljo široka izbira mobitelov, mobilnih paketov, paketov, ki vključujejo internet, televizijo in fiksno telefonijo, dodatna oprema za mobitel in še marsikaj. Za tiste, ki jih bodo obiskali do 21. marca, so pripravili 20-odstotni otvoritveni popust na mobilne pakete Naj A, B in C in 30-odstotni popust na zaščitna stekla in torbice.

"Od začetka našega poslovanja leta 2003 do danes smo priča nenehnim tehnološkim spremembam in novitetam, saj se tehnologija nenehno razvija. Z izobraževanji Telekoma Slovenije pridobivamo znanja, ki jih delimo z uporabniki, in jim svetujemo pri izbiri različnih storitev in produktov za njihove potrebe in želje. Tudi v prihodnje se bomo trudili ohranjati dober odnos z uporabniki, da se bodo še naprej radi vračali v našo poslovalnico," je ob otvoritvi prenovljenih prostorov povedala direktorica podjetja Lidija Korenko.

V prenovljeni in sodobno opremljeni trgovini lahko uporabniki sedaj preizkusijo najnovejše mobitele različnih blagovnih znamk in NEO, ki je slovenskim uporabnikom prinesel popolnoma nov način upravljanja televizijskih vsebin. Ste vedeli, da lahko svoj najljubši TV-kanal enostavno poiščete tako, da to poveste? Na enak način lahko poiščete tudi oddajo, ki jo želite gledati, ali izgovorite naslov filma ali pa kar ime igralca oz. igralke. Tako ni več potrebno, da veste, na katerem kanalu je kateri program. Poleg vrhunske izkušnje televizije in ostalih vsebin NEO na enem mestu omogoča tudi preprosto upravljanje pametnih naprav vašega doma.

V trgovini lahko uredite vse, kar potrebujete za komunikacijo, če pa vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili tudi to.

Obiščete jih lahko vsak delovnik od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro ter 14. in 18. uro. Ob sobotah med 9. in 12. uro. Za informacije so vam na voljo na številki 051 220 111, pišite jim na hugophone@siol.net.