O-STA

V Europark prihaja praznik ustvarjalnosti

Vabljeni na že 8. Europarkov kreativni teden z ARTom
8. Europarkov kreativni teden z ARTom bo ponovno ponudil številne priložnosti za širjenje ustvarjalnega znanja in nadgrajevanje veščine (Bojan Mihalič)

Že 8. Europarkov kreativni teden z ARTom, ki bi ga lahko poimenovali tudi štajerski praznik ustvarjalnosti, ponovno prihaja v največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije. Nakupovalne ulice bodo od ustvarjalnosti kipele od ponedeljka, 2. marca, do sobote, 7. marca 2020.

Europark Maribor in podjetje ART TRADE, d. o. o., že osmo leto zapored organizirata največji ustvarjalni dogodek v Sloveniji. V enem tednu se bo zvrstilo več kot 60 ustvarjalnih delavnic, na katerih bodo svetovno priznani voditelji prikazali nove trende in atraktivne tehnike z različnih področij ustvarjanja, kot so scrapbooking, oblikovanje nakita, modeliranje z različnimi vrstami glin, grafiti, manga, slikarstvo in še več. Na kreativnem tednu bodo imeli tako začetniki kot tudi strokovnjaki iz vse Slovenije in bližnjih držav priložnost širiti svoje ustvarjalno znanje in nadgraditi veščine. Manjkale ne bodo niti številne možnosti za sproščeno druženje s priznanimi ustvarjalci in preostalimi udeleženci. Seznam vseh ustvarjalnih delavnic, med katerimi so risanje in slikanje, izdelava voščilnic in nakita ter oblikovanje iz žice in različnih mas, je na voljo prek te povezave. Za udeležbo na posamezni delavnici se je treba prijaviti.