O-STA

Synology je predstavil SA3200D

Vašemu podjetju zagotavlja zaščito vitalnih poslovnih procesov in skrbi, da so storitve zanje vedno na voljo.
Ljubljana, 27. 2. 2020 - Podjetje Synology Inc. je predstavilo SA3200D, redundančno podvojen sistem za hrambo, ki prinaša maksimalno dosegljivost v eni napravi. Naprava je najnovejši predstavnik Synologyjeve družine SA, visoko zmogljivih in skalabilnih sistemov za hrambo, ki so namenjeni izgradnji preprostega centralnega sistema upravljanja s podatki. 
"Zaradi skrbi glede zasebnosti, podjetja iščejo lokalne rešitve za upravljanje podatkov, hkrati pa pričakujejo enostavnost uporabe in zanesljivost kot jo poznajo iz javnih oblačnih storitev," je dejal Jason Fan, produktni vodja v podjetju Synology Inc. "Synology je vložil veliko sredstev in naporov v strojne in programske komponente, ki sestavljajo napravo SA3200D. Verjamem, da smo izdelali sistem, ki bo, v enem samem paketu, ki ga je enostavno namestiti, omogočil maksimalno dosegljivost sistema."
Povečajte čas delovanja storitve, zmanjšajte motnje
Z aktivno-pasivno zasnovo, dvojni krmilnik SA3200D zagotavlja redundančno podvojitev strojne opreme na vseh ravneh. Dvojni krmilnik v primeru napak zagotavlja samodejno preklapljanje. Arhitektura sistema, ki omogoča zamenjavo med delovanjem naprave, zagotavlja, da so storitve, ki so kritične za vaše poslovanje, vedno na voljo. Zasnova skupnega pomnilnika in do 500 TB1 hrambenega prostora, zmanjšujeta skupne stroške lastništva (TCO) naprave.
Vsak krmilnik vsebuje:
    • Procesor: štirijedrni Intel Xeon.
    • Vgrajen 10GbE: podpira hitrejši mrežni vmesnik za hitrejši pretok podatkov. 
    • SATA DOM: loči datoteke operacijskega sistema od podatkovnih.
Integrirana zaščita podatkov in dosegljivost
Namestitev in uvedba, ki ju opravijo IT strokovnjaki, je preprosta in v veliki meri poenostavlja delovanje s pomočjo orodij, ki so zasnovana za varovanje podatkov podjetja.
    • Zaščita VM, SaaS in končnih odjemalcev 
Centralizirana rešitev za varnostno kopiranje, ki omogoča zaščito virtualnih naprav VMware in Windows Server, končnih odjemnih točk Windows in računov Office 365 ter G Suite. Upravljajte vse naloge varnostnega kopiranja iz ene same konzole in v najkrajšem času obnovite podatke s prilagodljivimi metodami obnovitve. Več informacij o rešitvi Synology Active Backup.
    • Preprečuje izgubo podatkov s posnetki stanja in podvajanjem
Synology Snapshot Manager omogoča integracijo z VMware in Windows za zaščito podatkov na nivoju aplikacij. Za vse ostale naloge replikacija posnetkov stanj omogoča zaščito na nivoju skupnih map ali LUN. Več informacij o rešitvah za virtualizacijo.
Za več informacij o SA3200D, obiščite https://www.synology.com/products/SA3200D.

1 SA3200D podpira 12 rež za vgradnjo diskov SAS. Z dvema razširitvenima enotama RXD1219sas pa lahko napravo nadgradite na skupno kapaciteto 36 diskov. Diski niso vključeni v ponudbo.


##
O podjetju Synology Inc.
Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.
O podjetju Xenon forte d.o.o.
Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.