O-STA

Validity v dokončen dogovor o prevzemu 250ok-ja, s katerim bo razširil svoj portfelj najboljše elektronske pošte

S prevzemom se bosta združili dve vodilni podjetji na trgu elektronske pošte in ustvarili največjo globalno podatkovno omrežje katerega koli ponudnika dostavne analitike

BOSTON--(BUSINESS WIRE)-- Validity, najbolj zaupanja vredno ime s področja kakovosti uporabniških podatkov, je v četrtek sporočilo, da je sklenilo dokončen dogovor o prevzemu ponudnika analitike in dostave elektronske pošte 250ok-ja. 250ok od leta 2011 razvija programsko opremo za upravljanje elektronske pošte ter inovativna orodja, ki jih uporabljajo podjetja vseh velikosti. S prevzemom Validity razširja svoje zmožnosti optimizacije prek celotnega sistema ponudnikov elektronske pošte.

Elektronska pošta ostaja eden ključnih kanalov, prek katerih tržniki privabljajo in nagovarjajo stranke. Še vedno pa je izziv, kako preprečiti, da sporočila končajo v mapi za nezaželeno pošto, ter kako navdušiti prejemnike. Ponudniki elektronskih poštnih predalov se zelo trudijo, da bi uporabnike obvarovali pred nezaželeno pošto in grožnjami, nabiralniki za elektronsko pošto pa so polni neoptimiziranih tržnih pristopov po načelu streljanja na slepo. Brez pravih podatkov, orodij in smernic tudi najboljši pošiljatelji elektronske pošte težko dosežejo elektronski poštni predal in ustvarijo želeni učinek. Za spletne prodajalce in njihove priložnosti za ustvarjanje prihodkov in konverzije je ključnega pomena, da njihova sporočila ne pridejo v mapo za nezaželeno pošto. 250ok tržnikom omogoča dostavo njihovih elektronskih sporočil, pravi način za doseg ciljnih prejemnikov ter posledično višjo konverzijo in povračilo finančnega vložka.

250ok je z inovacijami na trgu programske opreme na področju analitike in dostave elektronske pošte začel leta 2011. Podjetje je ustanovil nekdanji strokovnjak za dostavo elektronske pošte v podjetju ExactTarget Greg Kraios. Danes 250ok revolucionarno spreminja programe za upravljanje elektronske pošte z ustvarjanjem inovativnih orodij za moderne pošiljatelje, kot so Marketo, CDW, National Geographic, Crutchfield, Furniture Row in PETA. S tem prevzemom bo Validity združil nekaj največjih talentov s področja industrije elektronske pošte, da bi pomagal obvarovati sporočila pred predalom za nezaželeno pošto.

"Med številnimi igralci na trgu elektronske pošte je ekipa 250ok zares popoln dodatek družini Validity," je dejal Mark Briggs, predsednik in glavni izvršni direktor Validityja. "Naša skupna analitična platforma, strokovno znanje o elektronski pošti in doseg v najširši paleti ponudnikov prinaša ogromno vrednost tržnikom po vsem svetu."

Mnogi izmed največjih Validityjevih strank na področju elektronske pošte uporabljajo tako 250ok kot Validityjev Return Path, da bi optimizirali svoje akcije prek elektronske pošte. S tem prevzemom je Validityjeva rešitev za elektronsko pošto okrepljena s tehnologijami in storitvami 250ok-ja, ki vključujejo:

  • dostavljivost in ugled

  • analitiko reakcij strank

  • uporabo DMARC-a

  • oblikovalske predoglede

  • validacija seznamov

"Zadnjih nekaj let smo trdo delali, da bi nas opazili na tem prenasičenem trgu, in ustvarjali najboljše izdelke za tržnike prek elektronske pošte po vsem svetu," je dejal Greg Kraios, ustanovitelj in glavni izvršni direktor 250ok-a. "Ko sem spoznal Marka Briggsa, direktorja Validityja, sem vedel, da se je odprla priložnost za nov pogovor o industriji elektronske pošte in njenih ciljih za prihodnost. Zdaj lahko kot del Validityja skupaj prinašamo inovacije in odličnost vsem v e-poštnem ekosistemu."

S prevzemom 250ok-ja Validity dodatno povečuje svojo prisotnost na trgu in širi svoj portfelj vodilnih rešitev za prodajne in tržne specialiste. V zadnjih dveh letih je Validity prevzel naslednja pomembna podjetja:

  • CRMfusion, vodilna aplikacija za kakovost podatkov CRM za podjetja

  • BriteVerify, najbolj zaupanja vredna globalna platforma za verifikacijo elektronske pošte

  • Return Path, vodilno podjetje na svetu za obvarovanje pošte pred mapo za nezaželeno pošto

  • AppBuddy, glavna omrežna aplikacija za Salesforce in druge platforme

  • 250ok, glavna platforma za analizo elektronske pošte

Finančni pogoji posla niso bili razkriti. Za več informacij o podjetju 250ok obiščite https://250ok.com.

O Validityju

Že več kot 20 let se na deset tisoče organizacij po svetu zanaša na Validityjeve rešitve pri ciljanju, kontaktiranju, nagovarjanju in ohranjanju strank, saj so njihova ključna prednost zaupanja vredni podatki. Vsi glavni Validityjevi izdelki - DemandTools, BriteVerify, Return Path, Trust Assessments in GridBuddy - so visoko ocenjeni in so rešitev številka 1 za upravljanje s CRM podatki, verifikacijo elektronske pošte, dostavljivost v elektronski poštni predal in izogibanje mapi za nezaželeno pošto ter omrežne aplikacije CRM. Te rešitve omogočajo pametnejše akcije, ustreznejša vodila, bolj produktivno prodajo in na koncu tudi hitrejšo rast. Za več informacij obiščite Validity.com in se z nami povežite na LinkedInu, Instagramu in Twitterju.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200227005774/en/

Kontakti:

Validity, odnosi za javnostmi
Charlie Ungashick
pr@validity.com

Vir: Validity