O-STA

Vabimo na Razvajanje v mestu

Mestna občina Velenje že sedmo leto zapored pripravlja projekt Razvajaj se v mestu. Letos se je povabilu odzvalo rekordno število trgovcev in obrtnikov, ki bodo v času trajanja projekta, od 6. do 27. marca, pripravili posebno ponudbo, namenjeno ženam. V okviru projekta bomo v petek, 6. marca, ob 20. uri v Rdeči dvorani organizirali tradicionalni koncert ob dnevu žena. Nastopili bodo Vlado Kreslin, Beltinška banda in Mali bogovi ter Šaleški študentski oktet. V soboto, 7. marca, pa se bo ob 10. uri na ploščadi pred Centrom Nova pričela modna revija.

Za sodelovanje pri projektu Razvajaj se v mestu se je letos odločilo kar 36 trgovcev in obrtnikov v središču mesta, ki bodo v času od 6. do 27. marca pripravili posebno ponudbo, prvenstveno namenjeno ženam. V mesecu marcu namreč obeležujemo kar dva praznika, namenjena nežnejšemu spolu - dan žena in materinski dan.

V okviru projekta bomo v soboto, 7. marca, na ploščadi pred Centrom Nova organizirali tudi modno revijo. Nove kolekcije oblačil bodo na ogled postavili Boutique Rock Box, Hummel trgovina, Poročni salon Jasana Dizajn, Proteini.Si Shop Velenje ter trgovine Emma, Merot in Sax; svoje storitve bosta predstavila frizerska studia Boom in Hipnotik. Na modni reviji bodo sodelovali tudi Lončarski center Bahor, operater A1, optika Paka, prodajalna Alpina, Studio Moderna, Top Shop in trgovina Diva.

Poseben izhod na modni reviji pripravljajo dijaki Šolskega centra Velenje. Na ogled bodo postavili izdelke, ki jih prodajajo v svoji dijaški trgovini Trend butik. Z glasbenimi točkami bodo modno revijo popestrili člani skupine Eros, med obiskovalke pa bomo razdelili 1.000 nageljnov.

V priponki posredujemo letak, v katerem so podrobneje navedene priložnostne ponudbe, ki so jih pripravili sodelujoči pri projektu Razvajaj se v mestu.

Prijazno vabljeni na razvajanje v Velenje!

Lep pozdrav
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje