O-STA

Smučarska evforija zajela tudi slovenske vrtce

Za Žana navijajo tudi najmlajši

V Kranjski Gori na vrhuncu zime navijači iz cele Slovenije

Bučna podpora navijačev ključ do najboljših uvrstitev

VIDEO: https://youtu.be/t3wbedo4gAc

Ljubitelji belih strmin odštevajo do vrhunca zime v Kranjski Gori. Med navijači so tudi najmlajši iz Vrtca Škratek Svit Vodice, ki so za našega smučarja Žana Kranjca pripravili prisrčen navijaški video. Spektakularni 59. Pokal Vitranc bo 14. in 15. marca v Podkoren privabil množice navijačev iz Slovenije in tujine, ki si bodo ogledali napete obračune najboljših smučarjev na svetu. V sobotni veleslalomski in nedeljski slalomski preizkušnji se bodo smučarji pomerili na vitranški strmini, eni izmed najzahtevnejših prog svetovnega pokala.

Smučarska evforija vsako leto poveže športne navdušence iz cele Slovenije in tujine, letos pa bo navijaška množica bogatejša za najbolj srčne male navijače. Vrhunec zime nestrpno pričakujejo v vrtcu Škratek Svit Vodice, kjer so že pripravljeni na zimski spektakel. Opremljeni z navijaškimi pripomočki se bodo otroci v Kranjsko Goro odpravili že v petek, 13. marca, ko se bodo smučarji preizkusili na treningu. Smučarsko dogajanje na vrhuncu zime se bo nadaljevalo v soboto in nedeljo, ko bodo malčki navijali tudi na veleslalomski in slalomski preizkušnji. V podporo slovenskemu smučarskemu asu so posneli prikupen video, v katerem v polni navijaški opremi spodbujajo Žana na poti do zmage. "Dajmo, Žan!" bo donelo tudi v Kranjski Gori, ko bodo mali navijači del največje in najglasnejše navijaške množice v Sloveniji.

Letošnji 59. Pokal Vitranc obeta razburljivo tekmovanje za najvišja mesta in prestižni pokal. Po Hirscherjevem slovesu je borba za uvrstitve še bolj dinamična, tekme svetovnega pokala pa so v letošnji sezoni polne presenečenj. V Kranjski Gori bosta barve slovenske zastave zastopala smučarska asa Štefan Hadalin in Žan Kranjec, ki se zavedata, da ju pred domačimi navijači čaka težka naloga. Tekmovalci se ob fantastičnem navijaškem vzdušju v Kranjski Gori odlično počutijo, Kranjec in Hadalin pa si lahko ob podpori navijačev obetata odlične vožnje.

Pridružite se malčkom in doživite navijaško evforijo na 59. Pokalu Vitranc!

Vstopnice za Pokal Vitranc ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol ter v spletni prodaji na: http://bit.ly/59PokalVitranc

WEB: https://www.pokal-vitranc.com/

FB: https://www.facebook.com/VitrancCup

IG: https://www.instagram.com/vitranccup/


AGENCIJA GIG

Ulica 25. maja 72, 5000 Nova Gorica

www.gig.si

T: +386 31 800 243