O-STA

Telekom Slovenije je svojim uporabnikom brezplačno nadgradil vse TV-programske sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi in športnimi vsebinami

Ljubljana, 13. marec - Po tem, ko je bila zaradi korona virusa v Sloveniji razglašena epidemija, od ponedeljka naprej pa bodo zaprti tudi šole in vrtci, je Telekom Slovenije vsem svojim uporabnikom za ta čas z današnjim dnem brezplačno nadgradil TV-programske sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi in športnimi vsebinami.

Za otroke so v Telekomu Slovenije v vseh programskih shemah omogočili brezplačen dostop do kanalov Nickelodeon, Jim Jam, Minimax in Da Vinci Learning. Ob tem je en mesec na voljo tudi brezplačni dostop do mobilne aplikacije DaVinci Kids, ki prek video in interaktivnih vsebin otrokom na humoren in njim prilagojen način približa znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport. Vsebine so namenjene otrokom od 6. do 12. leta; le pri Telekomu Slovenije pa so na voljo v slovenščini.

Za ljubitelje dokumentarnih in poljubnoznanstvenih vsebin je Telekom Slovenije v vse programske sheme brezplačno dodal AMC, Animal Planet, Discovery Channel, HGTV, ID xtra, TLC, Travel Channel, 24kitchen, National Geographic, Viasat History, Viasat Nature in Viasat Explore.

Od športnih programov so v vseh shemah dodatno brezplačno na voljo Eurosport 1, Eurosport 2 in Eurosport 4k, do konca meseca so vsem brezplačno na voljo tudi vsi programi Šport TV.

Vsem ljubiteljem filmov pa so brezplačno na voljo tudi Fox, Fox Life, Fox Crime in Fox Movies.