O-STA

Zavod za turizem Šaleške doline obratuje po prilagojenem delovnem času

Velenje, 13. marec 2020 - Zavod za turizem Šaleške doline obiskovalce in občane obvešča, da bo zaradi uradne razglasitve epidemije v Sloveniji Turistično-informacijska pisarna v Vili Bianci (Stari trg 3, Velenje) odprta po prilagojenem delovnem času, in sicer od ponedeljka do petka med 9. in 15. uro, med vikendi pa bo zaprta. Prav tako odpovedujejo vse dogodke, ki so bili napovedani v prostorih Vile Biance. Predvidoma bo sistem mestnih koles BICY ponovno vzpostavljen po 20. marcu 2020. Vsi zgoraj navedeni ukrepi veljajo predvidoma do 20. marca 2020 oziroma do preklica.

Hkrati pozivajo, da obiskovalci osebno opravijo le najnujnejše storitve, pred osebnim obiskom pa se predhodno naročijo na telefonski številki 03 896 17 15 ali preko e-pošte turizem@velenje.si. Sprejemamo samo predhodno najavljene obiskovalce do maksimalno dve osebi hkrati.

Zavod za turizem Šaleške doline poziva vse obiskovalce in občane, da spoštujejo preventivne ukrepe za varovanje zdravja.

Obvestila Nacionalnega inštituta za javno zdravje so na voljo na spletni strani https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Aleksandra FORŠTNER, univ. dipl. politolog
Kabinet župana

T: 03 8961 736
......................................................................................................................

T: 03 8961 600 I info@velenje.si I www.velenje.si