O-STA

CTC Global uvedel sistem ACCC InfoCore™, ki je že v komercialni uporabi

IRVINE, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje CTC Global je uvedlo sistem ACCC InfoCore™ in tako prispevalo k še enemu velikemu skoku naprej na področju prevodniške tehnologije. Ta sistem omogoča hitro in točno zagotovilo, da je bil prevodnik ACCC® nameščen pravilno.


Sistem ACCC InfoCore™ zmanjšuje tveganje pri terenski namestitvi prevodnika, s katerim so soočeni elektrooperaterji, pogodbeniki in omrežni tehniki po vsem svetu. Ti zavzeti strokovnjaki se zavedajo, da se lahko nesreče zgodijo celo z najboljšimi orodji, opremo in v najboljših terenskih pogojih. Z uporabo zaščitenega infrardečega semafornega sistema, posebnih vlaken v jedru in zanesljive tehnologije zbiranja podatkov lahko sistem InfoCore v samo nekaj minutah potrdi integriteto prevodnika po namestitvi. Ta zmožnost je izrednega pomena za delavce elektrooperaterjev in pogodbenike, saj jim zagotavlja dodatno varnost.


"CTC Global in njegovi proizvodni partnerji so do sedaj podprli namestitev približno 100.000 kilometrov prevodnika ACCC pri več kot 750 projektih za več kot 250 elektrooperaterjev v več kot 50 državah, in to na praktično vseh možnih terenih in ekosistemih, ki obstajajo. Iz teh obsežnih izkušenj smo se naučili dve stvari. Prvič, prevodniki ACCC so enostavni za namestitev z uporabo primernega orodja in ob upoštevanju enostavnih navodil. In drugič, razmere na terenu so pri vseh gradbenih proizvodih in projektih neusmiljene," je dejal J.D. Sitton, glavni izvršni direktor podjetja CTC Global, ter dodal, da jih "so elektrooperaterji, ki so stranke podjetja CTC Global, prosili za hitro in točno metodo, ki je enostavna za uporabo in bi potrdila integriteto njihovih namestitev prevodnikov ACCC takoj po namestitvi. Sistem InfoCore to zagotavlja zelo učinkovito."


Anne McDowell, podpredsednica komercialnih dejavnosti podjetja, pa je dejala: "Naša ekipa je tesno sodelovala s partnerji podjetja CTC v proizvodnji in ključnimi elektrooperaterji, da bi tako razvila, preizkusila in optimizirala sistem InfoCore." McDowell je še dodala: "Veseli me, da lahko razglasim prvo celostno komercialno uvedbo prevodnikov ACCC InfoCore za skupino Elia pri prenovi 66-kilovoltnega daljnovoda v bližini mesta Mons v Belgiji. Prenovljen daljnovod oskrbuje pomemben nov podatkovni center v regiji. Sistem InfoCore je presegel vsa pričakovanja."


O CTC Global:

CTC Global je podjetje v zasebni lasti, ki razvija, trži in proizvaja zaščitena sestavljena jedra iz ogljikovih vlaken, ki omogočajo visoko zmogljivo in visokonapetostno rešitev za omrežja na podlagi prevodnikov ACCC®. CTC Global pomaga operaterjem in industrijskim podjetjem po vsem svetu ter je zagotovilo jedra ACCC za več kot 750 projektov, ki so vključevali prevodnike ACCC, kar predstavlja skoraj 100.000 kilometrov visoko zmogljivih in energetsko učinkovitih daljnovodov, trenutno v obratovanju. CTC Global ima sedež v mestu Irvine v zvezni državi Kalifornija. Za več informacij obiščite www.ctcglobal.com.







Oglejte si izvorno različico besedila na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200316005155/en/

Kontakti

CTC Global
Tyler Dalton
+1 (949) 428-8500
tdalton@ctcglobal.com





Vir: CTC Global