O-STA

V Europarku poslujejo le prodajalne z živili, medicinskimi in ortopedskimi pripomočki, lekarna, pošta in banka

Europark Maribor

Skladno z vladnim odlokom o začasni prepovedi prodaje blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji v nakupovalnem središču Europark Maribor poslujejo le prodajalne z živili, prodajalne z medicinskimi pripomočki in ortopedskimi pripomočki, lekarna, pošta in banka.

Od torka, 17. marca, je poslovalni čas Europarka Maribor tudi skrajšan, in sicer: od ponedeljka do sobote od 10. do 18. ure in ob nedeljah od 9. do 15. ure. Prodajalna Interspar bo poslovala od ponedeljka do sobote od 10. do 18. ure in ob nedeljah od 9. do 15. ure. Prodajalne Müller, dm drogerie markt, Sanolabor in Biotopic bodo odprte od ponedeljka do sobote od 10. do 18. ure, ob nedeljah pa bodo zaprte. Lekarna in Pošta Slovenije bosta odprti od ponedeljka do petka od 10. do 18. ure in v soboto od 10. do 13. ure, v nedeljo bosta zaprti. Poslovalnica Nova KBM bo od ponedeljka do petka odprta od 10. do 14. 30, v soboto in nedeljo pa bo zaprta.

V nakupovalnem središču Europark je dobrobit ljudi na prvem mestu. Sprejeti so tudi vsi varnostni ukrepi, ki omogočajo upoštevanje vseh zdravstvenih priporočil za ravnanje, kot npr. redna dezinfekcija rok tudi med obiskom navedenih prodajaln. Če se situacija spremeni ali bodo objavljene nova priporočila s strani uradnih institucij, bodo seveda upoštevana.