O-STA

Synology je predstavil DiskStation DS220j

Varen zasebni oblak, preprosto varnostno kopiranje podatkov in prenos multimedijskih vsebin.

Ljubljana, 18. 3. 2020 - Synology Inc. je predstavil DiskStation DS220j, vstopni model strežnikov NAS Synology z dvema režama za vgradnjo diskov, ki je namenjen predvsem domačim uporabnikom za lažje upravljanje in konsolidacijo podatkov.

"Enostavnost fotografiranja in snemanja videa je omogočila, da lahko vsak postane ustvarjalec večpredstavnih vsebin. Učinkovito upravljanje in hramba digitalnih podatkov, bodisi za osebno ali skupno rabo, je postala pogost izziv," je dejal Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. "Strežnik NAS DS220j vsakomur omogoča enostavno postavitev zasebnega oblaka, ki ga bo lahko uporabljal za shranjevanje in organiziracijo podatkov iz drugih naprav."

Začnite z varnostnim kopiranjem svojih podatkov

Za lažje upravljanje vsebin v mobilni napravi omogočite samodejno varnostno kopiranje fotografij. Rešitev za upravljanje fotografij za osebne uporabnike Synology Moments omogoča ogled celotne zbirke fotografij in videoposnetkov tudi na poti. S tem boste razbremenili tudi dragoceni prostor za hrambo na mobilni napravi.

Ustvarite svoj zasebni oblak z rešitvijo Synology Drive, ki omogoča izdelavo multi-verzijske varnostne kopije datotek z vaših računalnikov. Datoteke boste preprosto delili in jih sinhronizirali z drugimi ljudmi in različnimi napravami.

Dodatne lastnosti:

  • Podpira do 32 TB hrambenega prostora.
  • Podpora za MacOS Time machine.
  • Varnostno kopiranje in sinhronizacija z različnimi napravami in javnimi oblačnimi storitvami.

Synology DiskStation Manager

DS220j poganja DiskStation Manager, stabilna platforma za upravljanje podatkov, ki omogoča varovanje podatkov in pomaga izboljšati delovno učinkovitost. Synology je prejel številna medijska priznanja, med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Business Choice Award, ki jo je prejel že šesto leto zapored.

Za več informacij o DS220j, obiščite https://www.synology.com/en-global/products/DS220j

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.