O-STA

GetSwift imenoval nekdanjega guvernerja in predsedniškega kandidata Howarda Deana in (upokojenega) generala Marka Bowmana za sopredsednika posvetovalnega odbora

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- GetSwift Limited (ASX: GSW) ('GetSwift' oziroma 'podjetje'), eden vodilnih ponudnikov logistične tehnologije SaaS, je sporočil, da je oblikoval nov posvetovalni odbor ter da sta bila nekdanji guverner Vermonta Howard Dean ter (upokojeni) general Mark Bowman imenovana za njegova sopredsednika.

Novi posvetovalni odbor, ki bo aktivno pomagal upravi pri prepoznavanju in razvijanju novih poslovnih vertikal za javni in zasebni sektor, je bil imenovan, po tem ko si je podjetje zagotovilo znaten lastniški kapital v vrednosti 45 milijonov ameriških dolarjev od zasebne skupine za alternativne naložbe iz ZDA.

"Neverjetno srečo imamo, da smo našli tako impresivne voditelje, ki bodo z našo ekipo delili svoje globalne izkušnje in pozitiven odnos do izzivov," je dejal glavni izvršni direktor Bane Hunter. "Guverner Dean uživa ugled voditelja misleca, graditelja zavezništev in reševalca problemov na najvišjih vladnih in poslovnih ravneh. General Bowman je svojo kariero zgradil z vodenjem pobud vojske glede digitalne preobrazbe vse do zaposlenih na Združenem štabu oboroženih sil Združenih držav Amerike. Veselimo se njunih idej in vizije, medtem ko svojim strankam pomagamo krepiti poslovanje z odličnim upravljanjem dostave in sistemov digitalne logistike."

Guverner Dean je ugleden nekdanji guverner in predsedniški kandidat, ki je znan po svojih čezstrankarskih demokratičnih pobudah po vsem svetu. General Bowman je vojaški general z odlikovanji, katerega kariera se je osredotočala na izboljšave digitalne tehnologije v poveljstvu, nadzoru, komunikaciji in računalništvu ter tudi na pojav kibernetike kot vedno pomembnejšega elementa svetovnega gospodarstva in svetovne varnosti.

Guverner Dean je nekdanji predsednik Nacionalnega odbora ameriške demokratske stranke, predsedniški kandidat, šestletni guverner in zdravnik, ki trenutno dela kot neodvisni svetovalec na področju politik, zdravstvene oskrbe, razvoja v zgodnjem otroštvu, alternativnih virov energije in širjenja politik po principu od spodaj navzgor po svetu. Je pogost komentator za ameriških televizijskih mrežah CNN in MSNBC ter strateški svetovalec za globalno pravno podjetje Dentons, ki je prisotno na šestih kontinentih. Guverner Dean je tudi ustanovitelj odbora Democracy for America in član uprave National Democratic Institute, nestrankarske, neprofitne organizacije, ki podpira demokracijo med narodi po vsem svetu.

"GetSwift se ukvarja z eno izmed najsplošnejših potreb organizacij vseh velikosti po vsem svetu: sledenjem dostave dobrin in storitev ter posredovanjem ključnih informacij tistim, ki jih potrebujejo," je dejal guverner Dean. "Izjemno sem vesel, da se bom pridružil generalu Bowmanu pri svetovanju Baneu in njegovi vodstveni ekipi, ki vodijo GetSwift na tem vznemirljivem potovanju."

Guverner Dean ima bogate izkušnje v jugovzhodni Evropi, med drugim v Ukrajini, Moldaviji in na Balkanu, ter s sabo prinaša obsežno poznavanje iraških in iranskih zadev, nekaj časa pa je preživel tudi na Kitajskem in v Mjanmaru. Aktivno se je boril proti trgovanju z ljudmi v Aziji in ZDA. Pogosto predava po Evropi in trenutno poučuje predmet politika ameriške zunanje politike na inštitutu Jackson na Univerzi Yale.

Guvernerja Deana spoštujeta oba politična pola v ZDA, kot guverner Vermonta je bil tudi predsednik Nacionalnega združenja guvernerjev, Združenja demokratskih guvernerjev in Guvernerske konference New Englanda. Guvernerski položaj v Vermontu je zapustil zaradi predsedniške kandidature leta 2003, v okviru katere je izpeljal različne inovativne strategije zbiranja sredstev, vključno s pomočjo interneta. Guverner Dean je leta 1971 diplomiral na univerzi Yale s področja političnih ved, leta 1978 pa iz medicine na zasebnem kolidžu Albert Einstein College of Medicine v New Yorku.

S svojimi izjemnimi vodstvenimi in povezovalnimi veščinami generalpodpolkovnik Bowman ni želel zgolj upravljati statusa quo. Raje je kot prvi uvajal nove tehnologije in prinašal pozitivne spremembe skozi svojo celotno skoraj 38-letno kariero v vojski, katere vrhunci so bili številni vodilni položaji, vključno s položajem CIO/J6 v Centralnem poveljstvu ZDA, mestom direktorja oddelka ameriške vojske za računalniška omrežja in vesolje ter končno položajem CIO/J6 v Združenem štabu oboroženih sil Združenih držav Amerike. Na teh položajih je bil gonilna sila projektov, kot so Thin/Zero klienti, službena elektronska pošta, zanesljivi varni mobilni telefoni VoIP, satelitski telefoni push-to-talk, učinkovito ciljno-usmerjeno upravljanje ter mnogih drugi. Bowmanova prizadevanja so prinesla milijonske prihranke in povečala varnost ter hkrati omogočila boljše storitve in povečala zmogljivosti za uporabnika.

"Združevanje logistike in omogočanja programske opreme prinaša tako izzive kot priložnosti za vlade in podjetja po vsem svetu," je dejal general Bowman. "Veselim se, da bom v GetSwift prinesel svoje osebne poglede in izkušnje ter podporo izvršni ekipi v teh vznemirljivih časih."

Odkar se je poklicno zapustil vojsko, je general Bowman član več odborov in dela kot svetovalec. Kot član odborov podjetjem pomaga razvijati, uresničevati in presegati cilje. General Bowman v ameriški vojski še vedno deluje kot visoko usposobljen strokovnjak - starejši mentor za področje komunikacije in kibernetike. Je tudi uspešen predavatelj, ki pogosto predava o vodenju, inovacijah na področju informacijskih tehnologij, varnosti informacijskih tehnologij in kibernetiki.

General Bowman je diplomiral iz zgodovine na Univerzi Norwich v Vermontu, kjer je postal častnik. Ima tudi magisterij Univerze Shippensburg v Pensilvaniji s področja javne uprave.

Sporočilo za javnost je odobrila in avtorizirala uprava podjetja GetSwift.

O podjetju GetSwift Limited

Tehnologija za optimizacijo globalne dostavne logistike

GetSwift je eno vodilnih podjetij na svetu na področju avtomatizacije upravljanja dostave. Podjetja od velikih korporacij do majhnih hiperlokalnih podjetnikov iz številnih industrij po vsem svetu so odvisna od naše platforme, ki prinaša prepoznavnost, odgovornost, učinkovitost in prihranke njihovi dobavni verigi ter pripelje storitve do končnega uporabnika. GetSwift ima sedež v New Yorku in kotira na avstralski borzi Australian Securities Exchange (ASX:GSW). Za dodatne informacije, obiščite GetSwift.co.

GetSwift je rastoče podjetje in je podvrženo različnim tveganjem. Podjetje še ni dobičkonosno in zagotovil, da bo postalo dobičkonosno, ni. Dejavnost podjetja in številna investicijska tveganja so podrobneje razdelana v dokumentih, ki jih je podjetje predložilo avstralski borzi ASX. Vlagatelje vabimo naj si bolj podrobne informacije ogledajo v teh dokumentih.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200317005594/en/

Kontakti:

Vprašanja medijev: James Richardson, svetovalec za javne odnose z javnostmi

james.richardson@dentons.com +1 202-408-9160

Vprašanja investitorjev: investors@getswift.co

Sekretar podjetja: julian.rockett@boardroomlimited.com.au +61 2 8016 2841