O-STA

Europark Maribor: Posodobljeni poslovalni časi

V Europarku Maribor so v skladu z veljavnimi ukrepi vlade za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19 posodobili poslovalne čase odprtih prodajaln.

Megamarket Interspar bo od jutri, 21. marca, dalje posloval od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure, ob nedeljah bo zaprt. Lekarna posluje od ponedeljka do petka od 10. do 18. ure in v soboto od 10. do 13. ure, v nedeljo je zaprta. Pošta Slovenije posluje od ponedeljka do petka od 10. do 15. ure, ob sobotah in nedeljah je zaprta. Poslovalnica Banka Nova KBM je od ponedeljka do petka odprta od 10. ure do 14. 30, ob sobotah in nedeljah bo zaprta. Prodajalne Müller, dm drogerie markt, Sanolabor in Biotopic, so odprte od ponedeljka do sobote od 10. do 18. ure, ob nedeljah pa ne poslujejo.

Ažurne informacije glede odprtja nakupovalnega središča in posameznih prodajaln so navedene in redno posodobljene na spletni strani www.europark.si ter na Facebook profilu mariborskega Europarka.

V nakupovalnem središču Europark je dobrobit ljudi na prvem mestu. Sprejeti so tudi vsi varnostni ukrepi, ki omogočajo upoštevanje vseh zdravstvenih priporočil za ravnanje, kot npr. redna dezinfekcija rok tudi med obiskom navedenih prodajaln. Če se situacija spremeni ali bodo objavljene nova priporočila s strani uradnih institucij, bodo seveda upoštevana.

Europark - managed by SES Spar European Shopping Centers GmbH