O-STA

Center ponovne uporabe ponovno obratuje ob upoštevanju preventivnih ukrepov

Velenje, 5. maj 2020 - Center ponovne uporabe Velenje je včeraj ponovno pričel z obratovanjem. Odprt je od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro, ob sobotah pa med 8. in 12. uro. Stranke prosijo in pozivajo, da pri obisku upoštevajo vse preventivne ukrepe.

Zaposleni Centra ponovne uporabe Velenje so v zadnjem času pridobili veliko izdelkov, ki so jih očistili, razkužili, prenovili in pripravili za nadaljnjo prodajo. Vse ekološko osveščene kupce vabijo na obisk trgovine, ki se nahaja v Podjetniškem centru Standard na Šaleški cesti 2d.

Stranke pozivajo, da upoštevajo vse preventivne ukrepe (nošenje mask, razkuževanje rok, primerna razdalja, omejeno število strank v trgovini) in da se čim manj dotikajo različnih predmetov in površin v trgovini.

Zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa so spremenili način terenskega dela in prevzem izdelkov. Vse izdelke, ki jih zainteresirani želijo oddati v center, je potrebno fotografirati in fotografijo poslati na e-naslov info@cpu.velenje.si. Le ob predhodni odobritvi prevzema izdelkov jih lahko občani dostavijo v center. Za prevzem večjih kosov lahko občani pokličejo tudi na telefonsko številko 031 683 959 ter se dogovorijo za datum in uro prevzema. Ob dogovorjenem terminu in odobrenem prevzemu je potrebno pohištvo oziroma druge večje kose postaviti pred blok ali hišo. Manjše kose, ki jih zainteresirani želijo dostaviti v center, pa je treba zložiti v škatle.