O-STA

#ostanidoma s Kyocero: zdrav obrok, pripravljen s keramičnimi noži

Ljubljana, 6. 5. 2020. Večina restavracij je še vedno zaprtih in vse več ljudi kuha doma. Priprava zdravega obroka je odvisna od kakovostnih sestavin, pomembni pa so tudi pripomočki, ki vam omogočajo iz teh sestavin pripraviti zdrav in okusen obrok. Keramični noži Kyocera so idealen pripomoček za preprosto in varno pripravo sveže hrane in estetski dodatek v kuhinjah ljubiteljskih in profesionalnih kuharjev.

Keramični noži Kyocera so edinstveni zaradi visoko kakovostnega materiala in dobro premišljene zasnove: rezila so ročno brušena in zato izjemno ostra in prožna. Dodatna prednost je, da ohranijo svojo ostrino zelo dolgo časa.

Rezila Kyocerinih nožev so izdelana iz kakovostne cirkonijeve keramike, ultralahkega visokotehnološkega materiala, ki je izjemno trden in ne rjavi. Gosta in gladka površina rezil omogoča natančen in tanek rez, ki ne prenaša kovinskih ionov. Zato rezila na živilih ne puščajo sledi vonja ali okusa.

Lastnost keramičnih nožev, ki vas bo navdušila, je preprostost uporabe. Gospodinjski izdelki iz keramike so ultra lahki, saj tehtajo veliko manj kot primerljivi izdelki iz jekla. Ergonomsko izdelani ročaji se idealno prilegajo roki, zato je rezanje s keramičnimi noži Kyocera udobno in natančno. Še posebej enostavno pa je njihovo čiščenje, saj jih lahko varno perete tudi v pomivalnem stroju.

Raznoliki in vendar edinstveni

Paleta keramičnih nožev Kyocera obsega šest serij: Kizuna, Japan, Fuji, Shin Black in Shin White ter Gen. Noži se razlikujejo po barvi, obliki in materialu iz katerih so izdelani ročaji, vse pa odlikujejo omenjene lastnosti. Različne velikosti in oblike rezila so uporabne za rezanje rib, mesa, zelenjave in sadja. V programu gospodinjskih pripomočkov Kyocera pa niso na voljo le noži, ampak tudi cela vrsta koristnih orodij, kot so mlinčki, lupilci, brusilci, strgalniki in rezalniki. V Sloveniji izdelke Kyocera prodajajo v specializiranih trgovinah in seveda na spletu. Najdete jih na naslovu http://trgovina.xenon-forte.si/.

Za več informacij o izdelkih Kyocera, obiščite https://bit.ly/2SEsbXk.

O Kyoceri

Kyocera Corporation (NYSE:KYO)(TOKYO:6971), krovno podjetje in globalni sedež skupine podjetjij Kyocera Group, je bilo, kot proizvajalec napredne keramike, ustanovljeno leta 1959. S kombiniranjem teh umetnih materialov s kovinami, ter integracijo z drugimi naprednimi tehnologijami je Kyocera postala ena od vodilnih proizvajalcev tiskalnikov, fotokopirnih naprav, mobilnih telefonov, sistemov za izkoriščanje sončne energije, elektronskih komponent, polprevodnikov, rezalnih orodij in industrijske keramike.

Kyocera je bila v letu 2019 uvrščena na 655. mesto na lestvici revije Forbes "Global 2000", največjih javnih globalnih podjetij, ki kotirajo na borzah. Korporacija na globalnem nivoju zaposluje več kot 77.000 zaposlenih, letna neto prodaja pa znaša 12,9 milijarde evrov (fiskalno leto 2018/19).

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.