O-STA

Zynga predstavila finančne rezultate za prvo četrtletje 2020

Poročilo kaže najvišje prihodke in rezervacije za prvo četrtletje v zgodovini Zynge

Dobri rezultati v porteflju storitev v živo prinesli višje skupne prihodke, kot je bilo pričakovano

Na podlagi poročila so se zvišale usmeritve glede prihodkov za celotno leto 2020

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-Podjetje Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) je danes objavilo finančne rezultate za prvo četrtletje, ki se je končalo 31 marca 2020, v poročilu uprave o rezultatih za prvo četrtletje 2020 v zavihku odnosi z investitorji na spletni strani podjetja. Poročilo o četrtletnih rezultatih je priloženo, lahko pa si ga ogledate na http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20200506005106/en/

"V tem času, kakršnega še ni bilo, je postala Zyngina misija - povezovati svet prek iger - še bolj pomembna za naše podjetje. Ko so se ljudje po svetu zatekli v svoje domove, se prijatelji in družine zatekajo k družabnim igram kot neverjetno zabavnemu in dostopnemu način za povezovanje," je dejal Frank Gibeau, glavni izvršni direktor Zynge. "Ponosen sem, kako so se Zyngine ekipe odzvale, saj nenehno ponujajo visokokakovostne storitve iger v živo milijonom igralcem po svetu. Izjemno smo hvaležni za priložnost, da omogočamo zabavo in družbene povezave kot tudi krepimo občutek skupnosti v času te pandemije."

Uprava Zynge bo danes ob 14:00 po pacifiškem času (17:00 po vzhodno ameriškem času) gostila videokonferenco, na kateri bo razpravljala o rezultatih podjetja. V času konference bo mogoče postavljati vprašanja in Zynga bo odgovorila na čim več vprašanj bo možno.

V konferenčni klic se bo mogoče vključiti prek http://investor.zynga.com - posnetek klica bo po zaključku na voljo na spletni strani podjetja - ali prek spodnjih konferenčnih številk:

  • Brezplačna klicna številka: (800) 537-0745

  • Mednarodna klicna številka: (253) 237-1142

  • Koda za konferenčni klic: 3119964

O podjetju Zynga Inc.

Zynga je eno globalnih vodilnih podjetij na področju interaktivne zabave, katerega misija je povezovanje sveta prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala kakšno od Zynginih franšiznih iger, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrati pa jih je mogoče na različnih družbenih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007, ima sedež v San Franciscu ter pisarne v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali Zyngi sledite Twitterju, Instagramu, Facebooku ali na blogu Zynga.

Izjave o prihodnosti

Sporočilo za javnost vsebuje napovedne izjave, ki se med drugim nanašajo na napovedi vodstva glede prihodkov in rezervacij za celotno leta 2020. Napovedne izjave pogosto vsebujejo besede, kot so "obet," "napovedano," " načrtovano," "namerava," "bo," "pričakuje," "verjame," "cilja," "pričakuje", izjave v prihodnjiku pa so v splošnem napovedne. Uresničitev ali uspešnost tem, ki jih obravnavajo takšne izjave, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na tovrstne napovedne izjave se ni dobro preveč zanašati, saj temeljijo na podatkih, ki so nam na voljo na današnji dan. Ne obvezujemo se, da bomo tovrstne izjave posodabljali. Več podatkov o morebitnih tveganjih, negotovostih in domnevah je oz. bo na voljo v javnih dokumentih, ki smo jih predložili Ameriški komisiji za trg vrednostnih papirjev (SEC), njihove kopije pa lahko pridobite na naši spletni strani za vlagatelje na naslovu http://investor.zynga.com ali na spletni strani SEC-a na www.sec.gov.

Opomba

Če želite naložiti posnetke iger in promocijske vsebine zanje, obiščite: https://bit.ly/ZyngaQ12020Earnings

Za ogled osnovne različice sporočila za javnost na businesswire.com obiščite: https://www.businesswire.com/news/home/20200506005106/en/

Kontakti

Odnosi z vlagatelji:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Mediji:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com




Vir: Zynga



Večpredstavnostne vsebine

ZYNGA PREDSTAVILA FINANČNE REZULTATI ZA PRVO ČETRTLETJE 2020