O-STA

Europark Maribor odpira vse prodajalne in lokale

Nakupovalno središče Europark Maribor obvešča svoje obiskovalce, da v ponedeljek, 18. maja, ponovno odpira vse prodajalne in lokale. Obiskovalci lahko znova vse najdejo na enem mestu. V skladu z modnimi smernicami lahko osvežijo svojo pomladno oziroma poletno garderobo, svoje najdražje lahko razveselijo z majhnimi pozornostmi, kot so rože, kos nakita, različne vrste čajev in dišave. V tem obdobju je marsikdo od obiskovalcev postal bolj pozoren na dober imunski sistem, zato so dobrodošli tudi v prodajalnah s športno opremo in prehranskimi dopolnili. Prav tako so vabljeni, da posedijo v svojem priljubljenem lokalu, ne glede na vremenske razmere. V nakupovalnem središču pa so, v okviru poslovalnega časa, vsi obiskovalci kot vedno dobrodošli ob katerikoli uri.


Tudi skozi masko se lahko vidi nasmeh

V Europarku Maribor si še naprej prizadevajo, da nakupovanje ostane za vse obiskovalce varno in prijetno.

Na različnih mestih so poskrbeli za table in nalepke, ki opominjajo na varnostne in higienske predpise glede pravilnega umivanja in razkuževanja rok, upoštevanja varnostne razdalje (vsaj 1,5 m), nošenja zaščitnih mask, šalov ali rut in brezstičnega plačevanja. Seveda pa je vstop v nakupovalno središče dovoljen le obiskovalcem brez bolezenskih znakov.

Navodila za varno nakupovanje so navedena na spletni strani https://www.europark.si/sl/.


Zaposleni skrbijo za varnost in zdravje

Zaposleni skrbijo za poostreno dezinfekcijo površin, ki se jih obiskovalci najpogosteje dotikajo, in sicer pogosto in temeljito razkužujejo vse točke dotika, predvsem kljuke, vrata, armature, tipkovnice bankomatov, omarice in ročaje nakupovalnih vozičkov. Posebna pozornost je namenjena dezinfekciji toaletnih prostorov, previjalnicama, sobi za dojenje, sediščem in otroškim vozičkom.

Ob vhodu v nakupovalno središče, posamezne prodajalne in lokale so na voljo razkužila, ob izhodu iz nakupovalnega središča pa so postavljeni tudi koši za maske.

"Nakupovalno središče bo od ponedeljka naprej poslovalo od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure, v soboto od 8. do 21. ure, v nedeljo ne posluje." 

Za čas trajanja Odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji z dne 13. 5. 2020.

V informacijski pisarni Europarka je ponovno možen tudi nakup darilnih bonov Desetak.

Ažurne informacije glede odprtja nakupovalnega središča in posameznih prodajaln so navedene in redno posodobljene na spletni strani www.europark.si ter na Facebook profilu mariborskega Europarka.Europark Maribor - upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES - Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 pri nas lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.


Dodatne informacije:


Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si


IPPR

Irena Pavčič, odnosi z javnostmi

Tel.: +386 41 694 741

e-pošta: irena.pavcic@ippr.si


Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com