O-STA

Elektronsko poslovanje na področju dodatnega pokojninskega zavarovanja

V današnjem času, skoraj ni dneva, da ne bi slišali, ali kaj prebrali na temo digitalizacije. O digitalizaciji govorimo prav vsi in povsod - na delovnem mestu, doma, celo s prijatelji. Nastala situacija je, tudi zaradi virusa pospešila postopek ureditve in sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja pri Triglav, pokojninski družbi, d.d., kjer smo razvili možnost elektronskega poslovanja in tako omogočili vsem našim članom in tudi nečlanom, urejanje dodatnega pokojninskega zavarovanja po digitalni poti.

Možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja na daljavo

Na Triglav, pokojninski družbi, d.d., smo poenostavili sklepanje individualnega in kolektivnega dodatnega pokojninskega zavarovanja in razvili možnost sklepanja na daljavo. Pogoj za sklenitev dodatnega pokojninskega zavarovanja na daljavo je, da ima sklenitelj kvalificiran digitalni certifikat, ki omogoča elektronski podpis.

Individualno dodatno pokojninsko zavarovanje sklenete enostavno z izpolnitvijo Pristopne izjave, ki jo najdete tukaj. Navodila za elektronsko podpisovanje so preprosta in jih najdete na tej povezavi.

Po novem lahko na Triglav, pokojninski družbi, d.d. tudi delodajalci uredite in sklenete kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje "online" in tako prihranite čas. Za kolektivno sklenitev dodatnega pokojninskega zavarovanja je potreben kvalificiran digitalni certifikat zastopnika družbe (v tem primeru osebni digitalni certifikat ne velja). Delodajalci lahko sklenete omenjeno zavarovanje preko spletne strani delodajalci.triglavpokojnine.si. Če delodajalci elektronsko pristopite v kolektivno shemo dodatnega pokojninskega zavarovanja do konca meseca junija (promocijska koda: TPDM2020), se vam v letu 2020, vstopni stroški ne bodo obračunali.