O-STA

Od divje plaže pod flišnimi klifi do ekskluzive pod senčniki

Poletje se približuje s svetlobno hitrostjo. Ste tudi vi med tistimi, ki sanjarijo o brezskrbnem poležavanju na plaži in lahnem morskem vetrcu, ki vas prijetno hladi do naslednjega skoka v morje? Da bi uživali na lepi plaži, vam ni treba iti na drug konec sveta, saj je takšnih plaž kar nekaj tudi na našem koščku Mediterana. Če imate radi bolj divje, se lahko odpravite na Bele skale, če pa želite, da vas na plaži razvajajo še z ekskluzivno ponudbo hrane, pijače in različnih aktivnosti, je za vas prava izbira plaža Meduza. Za vas smo pripravili nekaj predlogov, kam na plažo na slovenski obali.

1. Plaža na rtu Seče - za ljubitelje vodnih športov

Ste ljubitelj kajtanja ali windsurfanja? Potem je plaža na rtu Seče prava izbira za vas. Tudi če pridete s celo družino, to ni ovira, saj je del plaže prilagojen za družine z otroki. Ko vi kajtate ali windsurfate, lahko preostala družina brezskrbno uživa v plažnih radostih.

2. Bele skale - v objemu narave in miru

Divja plaža, kjer vsak najde prostor zase. Kopališče se nahaja na zavarovanem območju Krajinskega parka Strunjan in je še posebej priljubljeno med ljubitelji narave in miru. Šumenje valov, razgled na mesto v daljavi in dobra knjiga ... Če je to za vas sinonim dopusta, potem morate vsaj en dan preživeti na Belih skalah.

3. Plaža Fornače Piran - le lučaj od romantičnega centra Pirana

Če se vam po jutranjem sprehodu in kavici v Piranu zahoče skok v morje in bi želeli preostanek dneva preživeti na plaži, se lahko odpravite na Plažo Fornače Piran. Dostopi v morje so prijazni tudi invalidom, zelenice z drevoredom pinij pa vam v vročih poletnih dneh nudijo prijetno senco. Na voljo so tudi lesene terase, kjer se lahko z užitkom prepustite sončnim žarkom.

4. Centralna plaža Portorož - za skok v morje v centru Portoroža

Ljubitelji peščenih plaž boste vsekakor uživali na Centralni plaži Portorož. Pesek med prsti, veter v laseh in morje na dosegu roke. Športni navdušenci lahko izbirate med odbojko na mivki in različnimi vodnimi športi, otroci pa bodo navdušeni nad zabaviščnim parkom na vodi in številnimi igrali. Za sprostitev in zabavo je nedvomno poskrbljeno.

5. Plaža Meduza - ekskluzivno udobje na plaži

Edinstvena plaža hotelov LifeClass Portorož je ena od najbolj ekskluzivnih plaž na Jadranu, odlikujeta pa jo odlična lokacija in vrhunska ponudba storitev. Bel istrski kamen ob robu plaže se zliva z modrino morja in svežo podobo urejenih zelenic. V naravni senci bara Meduza Exclusive so gostom na voljo izbrane dnevno sveže poletne solate, prigrizki, sadje, izvrsten izbor sladoledov ter raznovrstni osvežilni napitki in žlahtne pijače. Za hotelske goste so ob predhodni rezervaciji do 31. 5. brezplačno na voljo ležalniki in senčniki. Da bo skok v morje še bolj prijal, pa si lahko srčni utrip pospešite z vodeno step aerobiko in raztezanjem na plaži. S pestrim animacijskim programom za najmlajše goste bo poskrbljeno, da otrokom nikakor ne bo dolgčas. Starši pa si boste lahko vzeli nekaj trenutkov zase in brezskrbno uživali, ne da bi vas skrbelo za vaše malčke.