O-STA

Mary Kay Inc. nadaljuje svojo podporo opolnomočenju žensk na virtualni konferenci TIME's UP Mednarodnega ženskega foruma

DALLAS--(BUSINESS WIRE)-- Mary Kay Inc. nadaljuje svojo podporo ženskemu podjetništvu, opolnomočenju in napredni miselnosti kot glavni pokrovitelj mednarodnega foruma žensk International Women's Forum (IWF). Prvotno naj bi konferenca potekala med 13. in 15. majem v Londonu, a se je zaradi pandemije covida-19 preselila v digitalno sfero. Večina iste odlične vsebine in govorcev bo globalno predvajana v vrsti virtualnih sej, ki jih tedensko objavljajo na https://www.iwforum.org/ .

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Izvirnik je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20200519005709/en/

Carolyn Passey, generalna direktorica, Mary Kay za Združeno kraljestvo in Irsko (Foto: Mary Kay Inc.)

Mary Kay bo 21. maja sodelovala v virtualni seji z naslovom "Pogovor s TIME'S UP UK", na kateri bodo razpravljali o pomembnih temah, kot je #jaztudi in kako je gibanje TIME'S UP (Konec je) privedlo do premisleka o varnosti žensk na filmskih in televizijskih snemanjih, kot kot tudi v drugih industrijah po vsem svetu. Carolyn Passey, generalna direktorica Mary Kay v Združenem kraljestvu in na Irskem, bo odprla zasedanje s poudarkom na spremembah, ki jih TIME'S UP UK želi uveljaviti: kako najti pot med osebnim in poklicnim in zagotoviti pomoč tistim, ki so med snemanji pogosto ranljivi in izkoriščani.

"Pri Mary Kay se zavzemamo za opolnomočenje žensk in enakost spolov ter sodelujemo z organizacijami, katerih poslanstvo je narediti enako," je dejala Passey. "Danes, ko kriza pandemije covida-19 še dodatno zaostruje ranljivost žensk in neenakosti med spoloma1, vemo, da zaupanje in varnost še nikoli nista bila tako pomembna za uspehe žensk. Delovno mesto bi moralo biti varen in dostojanstven prostor za vse nas. Kako lahko zagotovimo - in zahtevamo - da bo res tako? Veselim se razprave na to temo z napredno mislečimi z vsega sveta."

Govorniki na seji:

  • Dama Heather Rabbatts, TIME'S UP UK generalna direktorica Cove Pictures; predsednica gledališča Soho in članica neizvršnega odbora Arts Aliance.
  • Ita O'Brien, vodilna britanska koordinatorka za intimnost in ustanoviteljica Intimacy on Set, družbe, s pomočjo katere razvija dobre prakse na področju intimnosti in golote v filmu, televiziji in gledališču, in usposablja koordinatorje za intimnost po vsem svetu.

"Bolj kot kdaj koli prej je ključnega pomena nadaljevati pogovor o varnih in enakih delovnih pogojih za ženske znotraj zabavne industrije in širše," je dejala Stephanie O'Keefe, izvršna direktorica IWF. "Medtem ko svet razvija nov način dela v kontekstu covida-19, upam, da bodo vzpostavljene strategije, da bodo ženske lahko ponovno vstopile na fizično delovno mesto z zaupanjem, da bodo varne in enako obravnavane. Mary Kay je dolgoletna podpornica enakosti spolov in navdušeni smo, da lahko ta boj za zagotovitev bolj enakopravnega sveta nadaljujemo z njimi."

Povezava za ogled dogodka bo 26. maja na voljo na spletni strani IWF in njihovi YouTube strani: https://www.youtube.com/channel/UCdLPNS7ai1_XHaqgEnhEjtg

1 Poročilo o politikah generalnega sekretarja Združenih narodov o vplivu covid-19 na ženske, 9. aprila 2020 https://www.un.org/sites/un2.un.org/files/policy_brief_on_covid_impact_on_women_9_apr_2020_update.pdf in

Članek v spletnem dnevniku Fundacija Združenih narodov, Blogarski zapis Michelle Milford Morse in Grace Anderson, 14. aprila 2020 https://unfoundation.org/blog/post/shadow-pandemic-how-covid19-crisis-exacerbating-gender-inequality/

O Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki so prebile stekleni strop, je pred več kot 56 leti svoje lepotno podjetje ustanovila s tremi cilji: razviti nagrajujoče priložnosti za ženske, ponuditi izdelke, ki se jim ni moč upreti, in izboljšati svet. Te sanje so vzcvetele v večmilijonsko podjetje z milijoni neodvisnih prodajalk v skoraj 40 državah. Mary Kay je predana vlaganju v znanost, ki stoji za lepoto in proizvodnjo vrhunske nege kože, lepotilne kozmetike, prehranskih dopolnil in dišav. Mary Kay je v partnerstvu z organizacijami z vsega sveta zavezana opolnomočenju žensk in njihovih družin, pri čemer se osredotoča na podporo raziskovanju raka, zaščito žrtev nasilja v družini, polepšanje naših skupnosti in spodbujanje otrok, da sledijo svojim sanjam. Izvirna vizija Mary Kay Ash še naprej sije - iz šminke v šminko. Več o tem na MaryKay.com .

O Mednarodnem ženskem forumu (IWF) in Fundaciji vodenje

IWF je organizacija z več kot 7000 raznolikimi in uspešnimi ženskami iz 33 držav na šestih celinah, ki članice sprejema le na povabilo. S povezovanjem uspešnih žensk tako na globalni kot lokalni ravni IWF spodbuja žensko vodstvo in podpira enakost po vsem svetu. Med članicami so voditeljice s seznama Fortune 500, vladne voditeljice od lokalne do državne ravni, vodje mednarodnih neprofitnih organizacij in in napredne akademkinje, umetnice in znanstvenice. Za več informacij obiščite www.iwforum.org.

Izvirno različico si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200519005709/en/

Kontakti

Mary Kay Inc. korporativne komunikacije marykay.com/newsroom 972.687.5332 ali media@mkcorp.com


Vir: Mary Kay Inc.

Multimedijske vsebine

Fotografija

Carolyn Passey, generalna direktorica, Mary Kay za Združeno kraljestvo in Irsko (Foto: Mary Kay Inc.)

Fotografija

Stephanie O'Keefe, izvršna direktorica Mednarodnega ženskega foruma (foto: Mary Kay Inc.)

Logotip

Logotip