O-STA

Smiths Medical oznanil partnerstvo v aplikaciji Zavezništva za usposabljanje za uporabo ventilatorjev

Aplikacija Ventilator Training Alliance (foto: Business Wire)

MINNEAPOLIS - (BUSINESS WIRE) - Smiths Medical je danes sporočil, da se je pridružil več drugim proizvajalcem ventilatorjev po svetu v Zavezništvu za usposabljanje za uporabo ventilatorjev (Ventilator Training Alliance/VTA), da bi omogočil zdravstvenim delavcem v prvih bojnih vrstah dostop do centralizirane zakladnice za usposabljanje za uporabo ventilatorjev. Vsebina je na voljo v mobilni aplikaciji, s katero upravlja Allego.

Sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte na https://www.businesswire.com/news/home/20200526005108/en/

"Smiths Medical je ponosen, da je del VTA s tem, da zagotavljamo usposabljanje za naše ventilatorje prek aplikacije Allego," je dejal podpredsednik za odličnost globalnih produktov in poslovanja, strategijo in prevzeme pri Smiths Medical Jeffrey Hohn. "Izboljšava zdravstvenega varstva po svetu je v temelju naših prizadevanj. V tem kritičnem obdobju razumemo, da zdravstveni delavci potrebujejo informacije o ventilatorjih hitro in ta aplikacija omogoča, da njihovi pacienti dobijo pravo oskrbo hitro."

Aplikacija VTA povezuje terapevte za bolezni dihal, medicinske sestre in tehnike ter ostale zdravstvene delavce z viri usposabljanja za uporabo ventilatorjev, ki jih nudijo podjetja, ki so člani zavezništva. Aplikacija vključuje video posnetke z navodili, kako uporabljati ventilator, ter priročnike in nasvete za reševanje težav, ki so ključni pri zdravljenju pacientov z dihalno stisko, povezano s koronavirusno boleznijo covid-19.

Ventilatorji imajo ključno vlogo pri zdravljenju pacientov, ki potrebujejo pomoč pri dihanju zaradi hude bolezni, kot je covid-19. Hitrost in enostavnost usposabljanja za uporabo ventilatorja tako lahko neposredno vpliva na zdravstveno stanje pacienta v času krize covida-19.

Do vsebine na aplikaciji VTA je mogoče dostopati prek naprav z operacijskima sistemoma iOS in Android - celo v okoljih z minimalnim ali brez dostopa do brezžičnega internetnega omrežja - ali prek spletnega brskalnika. Aplikacija zdravstvenim delavcem zagotavlja večjezično podnaslavljanje in mobilno zvočno ozadje, ko opravljajo več nalog hkrati.

Kako priti do baze Zavezništva za usposabljanje za uporabo ventilatorjev

Aplikacija je zdravstvenim delavcem na voljo brezplačno. Za prenos aplikacije z bazo znanja Zavezništva za usposabljanje za uporabo ventilatorjev obiščite mobilno trgovino Apple App Store ali Google Play store, ali dostopite do aplikacije prek kateregakoli spletnega brskalnika.

Oglejte si video povzetek aplikacije VTA.

O Zavezništvu za usposabljanje za uporabo ventilatorjev

Zavezništvo za usposabljanje za uporabo ventilatorjev nudi knjižnico z materialom za usposabljanje in podatki o proizvodih za zdravstvene delavce. Osrednja baza znanja, ki je bila ustvarjena v partnerstvu med proizvajalci ventilatorjev, vključno s podjetji Dräger, GE Healthcare, Getinge, Hamilton Medical, Medtronic, Nihon Kohden, Smiths Medical in Philips, in jo podpira Allego, nudi brezplačen mobilen dostop do video tečajev, priročnikov z navodili in drugim materialom za usposabljanje za opremo, ki nudijo zdravnikom ključno pomoč pri zdravljenju pacientov v dihalni stiski povezani s covidom-19.

Če ste proizvajalci ventilatorjev in bi se radi pridružili zavezništvu, prosimo pošljite svojo prošnjo na VTA-Join@allego.com.

O podjetju Smiths Medical

Vodilni dobavitelj specializiranih medicinskih pripomočkov in opreme za svetovne trge, ki se osredotoča na tržne segmente dobave zdravil, vitalne nege in varnostnih naprav. Za več informacij obiščite www.smiths-medical.com.

O skupini Smiths Group

Globalno tehnološko podjetje, ki posluje že skoraj 170 let, dobavlja izdelke in storitve trgom medicinske tehnologije, varnosti in obrambe, splošne industrije, energetike ter vesoljske in komercialne letalske industrije po vsem svetu. Skupina Smiths Group plc zaposluje približno 23.000 sodelavcev v več kot 50 državah. Z njegovimi delnicami se trguje na londonski borzi. Za več informacij obiščite www.smiths.com.

Sporočilo si oglejte v izvorni različici na businesswire.com na spletni strani https://www.businesswire.com/news/home/20200526005108/en/

Kontakti

Smiths Medical Media Relations na e-naslovu media.relations@smiths-medical.com ali Vanessa Krier na telefonski številki 763-383-3299.

Vir: Smiths Medical


Multimedijske vsebine

foto

Aplikacija Ventilator Training Alliance (foto: Business Wire)

logo