O-STA

Nova raziskava Western Uniona prinaša nov vpogled v prihodnost mednarodnega izobraževanja

1. DRUŽBENI INŽENIRJI Mednarodni študenti v dvajsetih in tridesetih letih 21. stoletja bodo strastni in sposobni empatije, vodile jih bodo vrednote. 2. ZELENI ŠTUDENTI Ko se bodo zeleni študenti po svetu uveljavili, bo vzdržnost postala ključni element izbire študija. 3. ČUJEČI ZNANSTVENIKI Tej skupini ni vseeno, kakšen učinek imajo njihove odločitve in obnašanje na njihovo lastno dobro počutje - tako zdaj kot v prihodnosti. 4. DIGITALNI UČENCI Za študente prihodnosti je tehnologija podaljšek njih samih, ki se gladko vključuje v vse njihove odnose. 5. HIBRIDNI MISLECI Študenti bodo "hibridna generacija", ki ne bo poznala razlike med delom, počitkom in igro ter se ne bo znala zavezati le eni sami karierni poti.

Zahteve, odnos in obnašanje mednarodnih študentov prihodnosti bodo preoblikovali način, na katerega univerze poučujejo, bogatijo in gostijo svoje študente

DENVER - (BUSINESS WIRE) - Družba Western Union (NYSE: WU), vodilno podjetje na področju čezmejnih plačilnih prenosov in plačil v različnih valutah, danes predstavlja novo poročilo z naslovom Prihodnost mednarodnega izobraževanja (The Future of International Education), ki je nastalo v partnerstvu s podjetjem The Future Laboratory. Bela knjiga omenja pet novih profilov študentov, ki se bodo razvili zaradi spremembe odnosa in obnašanja današnje mladine. Novo poročilo prinaša predvidevanja o potrebnih prilagoditvah univerz, da bodo lahko zadostile potrebam tako hibridnih mislecev kot zelenih študentov.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate na https://www.businesswire.com/news/home/20200601005162/en/

Spoznajte študente prihodnosti: novi profili študentov, ki jih prinaša poročilo Prihodnost mednarodnega izobraževanja (Grafika: Business Wire)

Nove ugotovitve prihajajo v času, ko se univerze in fakultete po vsem svetu učijo živeti z covidom-19, od prenosa izobraževanja na digitalne platforme do zamikov šolskega koledarja. Izobraževalne ustanove lahko uporabijo poročilo, da bodo nove politike, ki jih uvajajo, v skladu s potrebami in prioritetami mednarodnih študentov.

"Smo priča neverjetnemu odzivu izobraževalnih ustanov na covid-19. Veliko sprememb, ki jih uvajajo zaradi pandemije, pospešuje trende, od katerih bodo imele dolgoročne koristi tako same ustanove kot njihovi študenti. Premik v virtualne učilnice je npr. prinesel povečanje mednacionalnega študija, kar povečuje dostopnost in prožnost študija, ki je na voljo," je dejal vodja globalnih plačil pri podjetju Western Union Andrew Summerill.

"Tovrstne spremembe bodo v bodoče izobraževalnim ustanovam pomagale privabiti mednarodne študente," je dejal Summerill. "Kot vemo, slednji vse bolj želijo, da bi univerze in fakultete vlagale v nove tehnologije za modernizacijo študentske izkušnje. Kot zaupanja vreden partner, ki vodi univerze na njihovi poti k zadovoljitvi pričakovanj študentov prihodnosti, smo izvedli to raziskavo, da bi jim pomagali krmariti skozi spremembe."

"Univerze, ki se bodo aktivno ukvarjale s temi profili bodočih študentov, bodo navdihnile vznemirljive inovacije na področju izobraževanja in zagotovile vzdržno rast, ki bo višjemu šolstvu zagotovila, da se bo lahko soočalo s spremembami v prihodnosti," je dodal Summerill.

Trendi, ki smo jih zaznali v poročilu, so nekakšno orodje, ki univerzam omogoča, da privabijo bodoče mednarodne študente in resnično rastejo v naslednjem desetletju. V času, ko v izobraževanju poteka radikalna prenova, s katero visoko šolstvo postaja primerno za mednarodne študente prihodnosti, bo za vzdrževanje zanimive kulture v kampusih in družbeno-čustvenega izobraževanja izredno pomembno, da se vanj vključi najboljše, najbolj navdihujoče in najkoristnejše elemente naslednje digitalne revolucije.

Western Union Business Solutions je zaupanja vredno podjetje za plačilne storitve, ki je v imenu izobraževalnih ustanov nakazal več kot 14 milijard dolarjev. Osem od desetih najvišje uvrščenih univerz na svetu je z uporabo naših rešitev prihranilo veliko časa in denarja, saj so njihovi mednarodni študenti plačali šolnino v 200 državah in v 130 valutah. Poročilo si prinesite tukaj.

The Future Laboratory je ena najbolj znanih svetovalnih družb na področju terminskih poslov. Zagotavlja enkratno mešanico napovedi trendov, vpogledov v navade potrošnikov, predvidevanja, strategije blagovnih znamk in inovacij, s čimer različne organizacije navdihuje in jim pomaga pri prilagajanju prihajajočim spremembam.

O podjetju Western Union

Družba Western Union (NYSE: WU) je vodilno globalno podjetje na področju čezmejnih plačilnih storitev in prenosov v različnih valutah. Naša večkanalna platforma povezuje digitalni in fizični svet ter omogoča posameznikom in podjetjem, da pošiljajo ali dobivajo denar ali opravijo plačila hitro, enostavno in zanesljivo. Od 31. marca 2020 naša mreža vključuje več kot 550.000 poslovalnic, ki nudijo naše storitve v več kot 200 državah in teritorijih, njihova kapaciteta pa jim omogoča pošiljanje denarja na milijarde računov. Poleg tega je za denarne transakcije na voljo tudi spletna stran westernunion.com - v letu 2019 naš najhitreje rastoč kanal -, ki posluje v več kot 75 državah in še dodatnih teritorijih. Western Union zaradi svojega globalnega dosega skrbi za denarne transakcije, s čimer povezuje družine, prijatelje in podjetja, s čimer omogoča finančno vključenost in podpira gospodarsko rast. Za več informacij obiščite www.westernunion.com.

WU-G

i Globalna lestvica univerz za leto 2020, ki jo pripravlja revija Times Higher Education (Times Higher Education Global University Rankings 2020)

Za ogled izvorne različice sporočila na businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20200601005162/en/

Kontakti

Cristina Hoole
Western Union
Mobilni telefon: +44-(0)7766 070978
Cristina.Hoole@wu.com



Vir: Western Union