O-STA

Poletne počitnice so lahko tudi zdrave

Samo še slaba dva tedna nas ločita od koledarskega poletja. Muhasto junijsko vreme letos bolj spominja na april, zato marsikdo še bolj nestrpno čaka na vroče poletne dni in počitnice ob morju. A druga polovica junija že obeta tople sončne žarke. Še ne veste, kako bi preživeli letošnji poletni dopust? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.

Veter v laseh

Si želite aktivnih počitnic na svežem zraku? Počitnic na morskem zraku, polnem negativnih ionov, ki blagodejno vplivajo na počutje, izboljšujejo kakovost spanca, dvigujejo raven energije, lajšajo simptome glavobola in celo izboljšujejo potek alergij na dihalih? Potem je slovenska obala prava izbira za vas.

Pristno morsko doživetje

LifeClass hoteli Portorož vas že prihodnji konec tedna vabijo na krajši morski pobeg. Za vas so pripravili LifeClass otvoritveni paket, ki združuje prijetno bivanje, vrhunsko razvajanje in veliko aktivnega programa. Po krepčilnem spancu v udobnih sobah vas v hotelski restavraciji čaka zdrav mediteranski zajtrk za lepši začetek dneva. Izberete si lahko tudi eno izmed vodenih aktivnosti, ki vas bo napolnila z energijo in okrepila vaš imunski sistem. Naj bo to aerobika, stretching ob morju ali nordijska hoja - pomembno je le, da tudi na dopustu poskrbite zase in za svoje počutje. Kaj je lepšega, kot rekreacija ob morju, nato pa zaslužen skok v vodo?

Razvajanje za vso družino

Po športnih aktivnostih nič ne prija bolj kot razvajanje na plaži. Tudi slovenski ščepec Mediterana ponuja plaže za vse okuse. Sanjarite o poležavanju na urejenih zelenicah in belem istrskem kamnu, ki se ob robu plaže zliva z modrino morja? Potem je danes pravi trenutek, da rezervirate namestitev v hotelih LifeClass Portorož, in si zagotovite brezplačen ležalnik in senčnik na eni najbolj ekskluzivnih plaž na Jadranu. Plaža Meduza se lahko pohvali s slikovito lego v Piranskem zalivu ob glavni portoroški promenadi in vrhunsko ponudbo storitev. Odrasli se boste lahko razvajali kar v dveh prestižnih masažnih paviljonih, svoje najmlajše pa oddali v varstvo animatorjem, ki pripravljajo pester zabavni program za otroke. Poskrbljeno bo tudi za okrepčilo - v naravni senci bara Meduza Exclusive in restavracije Meduza so vam na voljo izbrane dnevno sveže jedi. Izbirate lahko med poletnimi solatami, raznovrstnimi prigrizki, izvrstnim sladoledom, sezonskim sadjem in prvovrstno ponudbo osvežilnih napitkov ter žlahtnih pijač.

Aktivni oddih

Ne odlašajte, ampak čim prej rezervirajte aktivne počitnice na Slovenski obali in v hotelih LifeClass, kjer boste nahranili tako svojo dušo kot telo. Sprehodi po čudovitih obalnih poteh, kolesarjenje po pisanih vasicah v zaledju, pikniki pod oljkami in neštete morske aktivnosti - vse za zdrav duh v zdravem telesu!

Informacije:

booking@lifeclass.net

05/692 9001

www.lifeclass.net