O-STA

Že poznate modne smernice za letošnje poletje?

Lahkotne kombinacije, primerne tako za vsakdanje obveznosti kot tudi za prostočasne dejavnosti, so prava izbira za prihajajoče poletne mesece. Od vedno modne bele, ki bo prevladovala tudi letos poleti, prek toplih barvnih kombinacij, vse do oblačil v safari stilu - v letošnji široki paleti ponudbe in možnosti lahko vsak najde nekaj zase. Navdih lahko poiščete kar v Europarku Maribor, največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije, v katerem so pripravili bogato in pisano ponudbo poletnih oblačil ter nepogrešljivih dodatkov za vse priložnosti. Trendovske športne kolekcije, modni dodatki za na plažo, nove kopalke in domiselne kombinacije za jadranje v izložbah, kar vabijo, da se prepustite čarom poletja. Poletne smernice so jasne: bodite igrivi, drzni in spontani.

Europark Maribor - upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES - Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno v Sloveniji upravlja štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 pri nas lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Lučka Žnidarčič, odnosi z javnostmi

Tel.: +386 51 325 597

e-pošta: lucka.znidarcic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

Europark - managed by SES Spar European Shopping Centers GmbH