O-STA

Poletje je pred vrati. Zdaj je čas, da poskrbite zase

Čas za to, da svojemu telesu privoščite razvajanje in sprostitev, da ga prebudite in ga pripravite na poletje. Odlična priložnost, da okrepite svoj imunski sistem, telo očistite toksinov, svoji koži povrnete sijaj in si polni samozavesti oblečete kopalke. Ne veste, kako bi to dosegli v kratkem času? V hotelih LifeClass imajo za vas nekaj predlogov.

Sproščeno v poletje

Sprostitev telesa in duha je ključnega pomena za dobro počutje. V Termah Portorož so v mesecu juniju pripravili raznovrsten wellness program, zasnovan tako, da bodo spremembe na vašem telesu vidne že ob vstopu v poletje. Izkušeni medicinski strokovnjaki se bodo znali spoprijeti tudi z različnimi zdravstvenimi težavami, ki vas morda pestijo, in vam pomagali do rešitve.

Blagodejne masaže in kopeli

Ročna thalasso masaža je prava izbira za oblikovanje nekaterih kritičnih predelov telesa, kot so zadnjica in noge. Obenem si lahko privoščite še razvajanje v biserni morski kopeli - v vrhunski masažni kadi, kjer boste lahko občutili stanje najgloblje sprostitve. Tudi fango obloge s terapevtskim blatom bodo pravi balzam za vaše telo. Predstavljajo odlično zdravilo proti utrujenosti in proti trdovratnemu celulitu. Terapevtsko blato je izredno bogato z morskimi minerali, zato je terapija učinkovita tudi pri bolečinah v sklepih, križu, mišicah in pri kroničnem vnetnem revmatizmu.

Stran s celulitom

V Termah Portorož imajo še veliko drugih predlogov, kako se spopasti s pomarančno kožo, ki marsikomu dela preglavice. Preizkusite lahko celovit program anticelulitne nege z zeleno kavo. Zelena kava, bogata s klorogensko kislino, polisaharidi, proteini in eteričnimi olji, gladi strukturo kože in tako omejuje nastanek novega celulita ter hkrati zmanjšuje že obstoječega. Ta edinstvena nega pa ne preganja le celulita, ampak spodbuja tudi naravno sposobnost telesa, da topi maščobe. Pospešuje delovanje metabolizma in preprečuje zastajanje vode v telesu.

Morska voda dela čudeže

Da bo vaše telo poleti zares zaživelo, vključite v svoj vsakdan tudi telesno aktivnost. Plavanje v Pramorju bo prijetno dopolnilo vaš wellness program, skok v Jadransko morje pa dokončno prebudil vse vaše čute. Če ste med tistimi, ki ne prenesejo občutka soli na svoji koži, boste lahko iz morja skočili direkt pod tuš. Na ekskluzivni plaži Meduza, ki s svojo prenovljeno podobo in raznovrstnimi vrhunskimi storitvami resnično ponuja 5-zvezdično doživetje, je namreč na voljo šest mest za tuširanje. Svojo najljubšo pijačo boste lahko srkali v enem izmed petih velikih paviljonov (VIP lounge), brez slabe vesti poležavali v paviljonu na 2 krat 2 metra veliki postelji ali pa na udobnih ležalnikih uživali ob dobri knjigi. Medtem ko se boste po zelenici sprehodili do restavracije Meduza in sproščeni sedeli na tamkajšnji terasi, pa se bodo lahko vaši otroci zabavali v bližnji "kavarni za otroke" in na raznovrstnih igralih v bližini.

Poslovite se od stresa

Hiter vsakdanji ritem življenja ima za posledico tudi stres, ki vpliva tako na fizično kot psihično počutje. Zato je pomembno, da si povrnete notranje ravnovesje in razstrupite svoje telo. Izberite pravo terapijo zase in se prepustite nežnim rokam strokovnjakov. Telo vam bo zagotovo hvaležno.