O-STA

15. kolesarski vzpon na Črnivec in odprtje poletne kopalne sezone

V Termah Snovik bodo soboto, 20. junija odprli poletno kopalno sezono s predstavitvijo Kneippove filozofije uravnoteženega načina življenja. V sodelovanju s Turističnim društvom Tuhinjska dolina, ki organizira 15. kolesarski vzpon Terme Snovik - GTC 902 Črnivec 2020, pa bodo predstavili Snovik kot odlično kolesarsko destinacijo. Po dolgem predahu se vrača tudi Palček Snoviček, ki pa ima v rokavu kar nekaj svojih vragolij.

Program se bo pričel ob 10. uri s štartom 15. kolesarskega vzpona Terme Snovik - GTC 902 Črnivec 2020. Trasa je dolga 10 km in ima približno 400 m višinske razlike. Otroška tekma je speljana po okolici Term Snovik, je krožna in dolga 2 km. Mlajši otroci do 10 let kolesarijo en krog, otroci stari od 11 do 15 let pa dva kroga. Letošnja novost je tekmovanje s električnimi kolesi v eni skupni kategoriji ob 10:10 uri. Predprijava do 19. 6. 2020 na https://prijavim.se/ preko spletne strani društva www.td-tuhinjskadolina.si ali na dan prireditve do 9:30 uri v šotoru pri Termah Snovik. Tekmovanje bo potekalo ob vsakem vremenu.

Od 15. do 17. ure bo potekalo Kneippovo bosonogo doživetje Temu bo od 17. do 18. ure sledila vodna vodna aerobika in Kneippovi bosonogi oblivi. V primeru slabega vremena dogodek odpade oziroma se Kneippovi programi prestavijo na notranji bazen.

Podrobnosti programa TUKAJ

Besedilo: Janez Platiše
Foto: Terme Snovik

Foto: Terme Snovik