O-STA

Družba Narkasa bo vlagateljem omogočila kupovanje kriptosredstev v valutah po izbiri

V zadnjih šestih mesecih se je število vlagateljev v kriptovalute povečalo za 20 odstotkov, predvsem zaradi nedavnih padcev na globalnih trgih. Pri družbi Narkasa, pred kratkim ustanovljeni menjalnici kriptovalut s sedežem v Istanbulu, upajo, da bodo strankam kmalu lahko ponudili izvajanje transakcij v 156 nacionalnih valutah.

ISTANBUL--(BUSINESS WIRE)-- Globalni trg kriptovalut je trenutno vreden skoraj 265 milijard dolarjev in vsak dan se izvedejo transakcije v vrednosti skoraj 70 milijard dolarjev. Po podatkih sledilca kriptovalut Coinmarketcap po svetu trenutno deluje 314 menjalnic kriptovalut. Toda pri večini navedenih menjalnic je nakup kriptovalut možen le z ameriškimi dolarji ali evri.

Menjalnica kriptovalut Narkasa s sedežem v Istanbulu vlagateljem omogoča nakup kriptosredstev tudi v več drugih valutah. Poleg tega nova storitev ponuja 50-odstotni popust pri nadomestilih za vse transakcije, izvedene v 90 dneh od začetka njenega delovanja.

"156 valut z vsega sveta"

Družba Narkasa z vrhunsko tehnologijo in storitvami, ki so na voljo v 12 jezikih, vlagateljem zagotavlja platformo za hitro in varno trgovanje s kriptosredstvi v več valutah. "Narkasa poleg dolarja in evra podpira transakcije v ruskih rubljih, ukrajinskih hrivnijah, brazilskih realih, kazahstanskih tengah in turških lirah," je izjavil Erdal Kaya, izvršni direktor družbe Narkasa, in dodal:

"Načrtujemo nadaljnji razvoj našega poslovanja, ki bo omogočal trgovanje s kriptosredstvi v 156 različnih nacionalnih valutah (knjižni denar)." "V nasprotju z večino menjalnic bo družba Narkasa vlagateljem omogočala nakup kriptovalut iz katerekoli države, v kateri so."

Varno in zanesljivo trgovanje s kriptovalutami

Družba Narkasa ne zaračunava nobene provizije za nakup kriptovalut prek njene platforme in zagotavlja varnost osebnih podatkov strank. Družbo redno pregledujejo neodvisna revizijska podjetja, deluje v skladu z zakonodajo EU na področju preprečevanja pranja denarja/preprečevanja financiranja terorizma in upošteva tudi smernice politike "poznavanja stranke".

Družba Narkasa poleg tega z uporabo tehnologije API zagotavlja platformo za algoritmično trgovanje s kriptovalutami. To strankam omogoča, da svoje naložbe upravljajo s pomočjo umetne inteligence, ki je zasnovana posebej za zaščito pred nenadnimi nihanji trga.

Kriptosredstva osvajajo svet

Trenutno je v uporabi 2.687 kriptovalut, pri čemer 82 odstotkov skupne količine trgovanja, ki se nenehno povečuje z vrtoglavo hitrostjo, predstavljajo Bitcoin, Ethereum, Tether in Ripple. Povečanje števila menjalnic kriptovalut je hkrati privedlo do dramatičnega porasta števila vlagateljev v to zaželeno dobrino.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/52242376/en

Stiki

Podporna ekipa družbe Narkasa
support@narkasa.com

Tulay Genc
support@b2press.com
+31 30 799 6022

Vir: Narkasa