O-STA

Tech Data namerava vložiti približno $750 milijonov v pospeševanje digitalne preobrazbe

Ker je prevzem podjetja Tech Data s strani skladov, ki jih upravljajo podružnice sklada Apollo, sedaj končan, bodo investicije realizirane v naslednjih petih letih

CLEARWATER, Fla.--(BUSINESS WIRE)- Glede na to, da je prevzem podjetja Tech Data s strani skladov, ki jih upravljajo podružnice sklada Apollo Global Management, sedaj končan, je Tech Data (oz. "podjetje") danes sporočil, da namerava v naslednjih petih letih vložiti približno 750 milijonov USD v preobrazbene pobude. Investicija bo dala zagon strategiji podjetja Tech Data o pospeševanju inovativnosti na načine, ki bodo prinesli izboljšane izkušnje in večjo gibčnost podjetjem v celotnem tehnološkem okolju.

"Prevzem Tech Data s strani skladov Apollo je velika prelomnica in njihova podpora naši večletni zavezi glede virov poudarja naše skupno osredotočanje na dolgoročnem ustvarjanju dodane vrednosti," je dejal Rich Hume, glavni izvršni direktor v Tech Data. "Nadaljujemo z uresničevanjem strategije o preoblikovanju našega podjetja v podjetje, ki postavlja nove standarde na področju operativne in kulturne odličnosti v naši industriji. Verjamemo, da bo Apollo neprecenljiv partner, ki nam bo pomagal, da bomo lahko svojim partnerjem lažje omogočili lansiranje tehnoloških izdelkov in rešitev, ki jih svet potrebuje, da bi se povezal, rastel in napredoval."

Pobude Tech Data za digitalno preobrazbo se osredotočajo na nudenje vrhunske avtomatizacije, platform in analitike, ki bo podjetju omogočalo, da je bolj fleksibilno in odzivno na hitro spreminjajoče se potrebe svojih partnerskih podjetij. Program vključuje izgradnjo izjemno obsežne digitalne poslovne platforme in digitalne tržnice v oblaku, ki sta oblikovana v podporo ambicioznim načrtom za rast Tech Data in v skladu z nastajajočimi tehnološkimi trgi in potrošniškimi modeli.

"Apollo vidi Tech Data kot močno platformo za pomenljivo rast in nadaljnjo diverzifikacijo in predani smo podpiranju vlaganj, ki temeljijo na tej viziji," je dejal Robert Kalsow-Ramos, partner zasebnega kapitala v Apollu. "Investicija, načrtovanja za naslednjih pet let, bo pomagala zagotoviti, da bo imelo podjetje potrebne vire za zagon drznega programa za digitalno uresničevanje in inovativnost, ki bo spremenil način nudenja storitev partnerskim podjetjem in zaposlenim."

O podjetju Tech Data

Tech Data povezuje svet z močjo tehnologije. Naš povezovalni portfelj izdelkov, storitev in rešitev, visoko specializiranih veščin in poznavanja tehnologij naslednje generacije omogoča našim partnerskim podjetjem, da trgu ponudijo izdelke in storitve, ki jih svet potrebuje za povezovanje, rast in napredek. Tech Data je na lestvici Fortune 500 na 90. mestu, 11 let zaporedoma pa je bil imenovan za eno Fortunovih najbolj občudovanih podjetij na svetu. Če želite izvedeti več, obiščite www.techdata.com ali nam sledite na Twitterju, LinkedInu, Facebooku in Instagramu.

Izjave o prihodnosti

Sporočilo za javnost vsebuje napovedne izjave, kot jih definira relevantna federalna zakonodaja glede vrednostnih papirjev. Napovedne izjave brez omejitev vključujejo izjave glede uspešnosti podjetja Tech Data. Napovedne izjave vključujejo tveganja in negotovosti, vključno z gospodarskimi, konkurenčnimi, tehnološkimi in drugimi dejavnostmi, na katere Apollo oz. Tech Data nimata vpliva, ki pa bi lahko povzročile znatna odstopanja dejanskih rezultatov od pričakovanj izraženih v napovednih izjavah. Na napovedne izjave se ni dobro preveč zanašati, saj gre za napovedi dejanskih rezultatov. Apollo in Tech Data se izrecno odpovedujeta obveznosti ali aktivnostim, da bi katerekoli napovedne izjave javno posodabljali ali popravljali, da bi ustrezale morebitnim spremembam pričakovanj ali dogodkov, pogojev ali okoliščin, na katerih tovrstne izjave temeljijo.

Izjava v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200630005697/en/

Kontakti

Bobby Eagle
Direktor za zunanjo komunikacijo Tech Data
+1 (727) 538.5864
bobby.eagle@techdata.com




Vir: Tech Data