O-STA

Športni programi Arena Sport odslej tudi pri Telekomu Slovenije

foto: Reuters
foto: Reuters
SKLENJENO SODELOVANJE NOVEGA PONUDNIKA ŠPORTNIH VSEBIN NA SLOVENSKEM TRGU Z NAJVEČJIM SLOVENSKIM OPERATERJEM

Ljubljana, 24. julija - Telekom Slovenije je z današnjim dnem, 24. julija, v vse svoje televizijske programske sheme vključil športne programe novega ponudnika vsebin na slovenskem trgu, Arena Sport. Tako so naročnikom televizije Telekoma Slovenije odslej na voljo trije novi TV-programi s privlačnimi športnimi vsebinami: Arena Sport 1, Arena Sport 2 in Arena eSport. Vsi trije programi so v promocijskem obdobju do 31. 10. 2020 na voljo vsem naročnikom televizije Telekoma Slovenije, saj so vključeni v vse programske sheme (Osnovna, Mini, Standard in Mega HD), in sicer tako v HD- kot tudi SD-ločljivosti.


Naročniki televizije Telekoma Slovenije bodo tako lahko spremljali košarkarske tekme lig NBA, ABA in ABA 2, VTB, NCAA in lige prvakov Fiba, tekme velikih rokometnih tekmovanj v moški in ženski konkurenci (EHF Champions League ter evropsko in svetovno prvenstvo v rokometu), hokejska svetovna prvenstva za moške ter nogometne tekme profesionalne ameriške nogometne lige MLS, dveh južnoameriških pokalov (Copa Libertadores in Copa Sudamericana), švicarske lige Super League, norveške lige Eliteserien in druge. Superzvezdniške nogometne okrepitve prihajajo s sezono 2021/22, ko bosta na Areni Sport vsaj dve nogometni ligi velike evropske peterice.

NBA slovenskim gledalcem bližje kot kadarkoli doslej

Slovenski gledalci bodo od 30. julija dalje na programih Arena Sport lahko spremljali največji paket tekem NBA v zgodovini Slovenije. Ob ponovnem zagonu lige bo kar nekaj terminov tekem zelo prijaznih evropskim gledalcem, tako da bodo ljubitelji košarke v prihajajočih tednih zagotovo prišli na svoj račun. Redno bodo na sporedu prenosi tekem Luke Dončića (Dallas Mavericks), Gorana Dragića (Miami Heat) ter ekipe Denver Nuggets, kjer igra Vlatko Čančar. Poleg tega bodo lahko spremljali še velike derbije in celoten spremljevalni program: oddaje, intervjuje, vpoglede v zakulisje dogajanja ipd.

Jeseni se z novimi sezonami pričenjajo tudi ostale lige, tako da bo program športnih dogodkov zelo pester. Spored tekem v živo in ostalih vsebin za tekoči teden je na voljo na https://tvarenasport.si/.

Programi Arena Sport so pri Telekomu Slovenije na voljo tako v ločljivosti HD kot tudi SD. Umeščeni so na programska mesta od 510 do 515, in sicer:

- Arena Sport 1 (HD) je na programskem mestu 510,

- Arena Sport 2 (HD) je na programskem mestu 511,

- Arena eSport (HD) je na programskem mestu 512,

- Arena Sport 1 (SD) je na programskem mestu 513,

- Arena Sport 2 (SD) je na programskem mestu 514 in

- Arena eSport (SD) je na programskem mestu 515.


Decembra bo v programski shemi Telekoma Slovenije na voljo še en TV-program ponudnika vsebin Arena Sport. To bo nov TV-program na slovenskem trgu − Arena Fight, na katerem bo mogoče spremljati borilne veščine.