O-STA

Zynga objavila finančne rezultate za drugo četrtletje 2020

Poroča najvišji četrtletni prihodek in naročila v svoji zgodovini

Ustvarila najboljši četrtletni denarni tok v več kot osmih letih

Dvignila okvirno načrtovane prihodke in naročila za celotno leto 2020

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) je danes objavila finančne rezultate za drugo četrtletje, ki se je končalo 30. junija 2020, z objavo pisma uprave o poslovanju za 2. četrtletje (Q2 2020 Quarterly Earnings Letter) na svoji strani za odnose z vlagatelji. Pismo si lahko ogledate v prilogi ali pa za dostop do njega obiščite http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte na: https://www.businesswire.com/news/home/20200805005297/en/

"V drugem četrtletju smo dosegli izvrstne rezultate, saj smo beležili naše najvišje četrtletne prihodke in naročila ter ustvarili najboljši četrtletni denarni tok Zynge v več kot osmih letih. Obenem smo izvedli naš preobrazben prevzem Peaka in sedaj v tretje četrtletje vstopamo z osmimi večnimi franšizami, s čimer pomembno širimo naš portfelj storitev v živo," je dejal glavni izvršni direktor Zynge Frank Gibeau. "Poleg tega smo sklenili pogodbo za prevzem istanbulske družbe Rollic, ki razvija in izdaja paleto priljubljenih hyper-casual iger, ki so ena od največjih in najhitreje rastočih kategorij mobilnih iger."

Uprava Zynge bo o rezultatih podjetja govorila prek konferenčnega klica danes ob 14:00 po pacifiškem času (17:00 po vzhodnem času). Med klicem bo možno postavljati vprašanja in Zynga bo skušala na čim več vprašanj odgovoriti.

Dostop do konferenčnega klica je možen prek http://investor.zynga.com - kjer si bo možno klic oz konferenco ogledati tudi kasneje - kot tudi prek spodnje telefonske številke:

  • Brezplačna številka: (800) 537-0745
  • Mednarodna številka: (253) 237-1142
  • ID konference: 5769759

O Zyngi Inc.

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala njene franšizne igre, vključno z CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ and Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družbenih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali blogu Zynga.

Izjave o prihodnosti

To sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki so med drugim povezane z našimi okvirnimi napovedmi glede prihodkov in naročil za celotno leto 2020 ter prevzema Rollica. Izjave o prihodnosti velikokrat vsebujejo besede, kot so obeti, napovedan, načrtovan, namerava, bo, predvideva, verjame, cilj, pričakuje ter izjave v prihodnjiku in tiste, ki se na splošno nanašajo na prihodnost. Doseganje ciljev in uspehov na področjih, ki jih opisujejo izjave o prihodnosti, je povezano z velikimi tveganji, negotovostmi in predpostavkami. Na takšne izjave se ne gre pretirano zanašati, saj so njihova osnova informacije, ki so nam trenutno na voljo. Ne obvezujemo se, da bomo takšne izjave posodabljali. Več informacij o omenjenih tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo na voljo v naših poročilih, ki jih posredujemo Komisiji za vrednostne papirje (SEC), kopije poročil pa so na voljo tudi na naši spletni strani za odnose z vlagatelji na http://investor.zynga.com in na spletni strani komisije na www.sec.gov.

Uredniška opomba:

Če si želite naložiti Zyngine sekundarne posnetke (B-roll) ali ključno grafiko za njene igre, prosimo obiščite: https://bit.ly/ZyngaQ22020

Za ogled izvirne različice na spletni strani businesswire.com, obiščite businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200805005297/en/


Kontakti

Odnosi z vlagatelji:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Odnosi z mediji:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Vir: Zynga