O-STA

Slikarska kolonija v Slovenia Eco Resort

Slovenia Eco Resort iz Stahovice pri Kamniku v nedeljo 23. avgusta organizira slikarsko kolonijo za akademske in ljubiteljske slikarje in slikarke. Slikar oziroma slikarka sam po svojem navdihu poišče motiv in svoj prostor za ustvarjanje v idilični naravi ambienta Eco Resorta. Slikarji naj seboj prinesejo barve in čopiče. Za vse drugo bo brezplačno poskrbel organizator, ki bo vsakemu slikarju, ki bo prišel izplačal tudi eno dnevnico za stroške prihoda in udeležbe.

Vsak slikar bo prejel dva platna dimenzije 50x60 in eno platno dimenzije 50x70, ter v uporabo slikarsko stojalo. Udeleženci bodo platna in stojala lahko prevzeli od 8. ure dalje, med 12. in 13. uro bo čas za počitek in prigrizek, med 16. in 17. uro pa za kosilo. Ustvarjena slikarska dela bodo popoldne ob 17. uri predstavili na prodajni razstavi, ki bo potekala brez provizij za dve slikarski deli, cene in pogoje določa avtor s kupcem sam. Eno slikarsko delo po izboru organizatorja ostane organizatorju, ki bo to delo razstavil na trajni razstavi.

Slikarji, ki želijo sodelovati se morajo prijaviti do 14.8.2020 na Slovenia Eco Restor, Godič 44 b, 1242 Stahovica, telefon: 030 462 407, email: info@sloveniaecoresort.com

Besedilo: Janez Platiše
Foto: Janez Platiše in Eco Restor