O-STA

Svečana podelitev priznanj dijakom ŠC Velenje

V ponedeljek, 14. 9., nam je vendarle uspelo podeliti priznanja najboljšim dijakom našega šolskega centra. Tako priznanje si je zaslužilo 70 sposobnih, inovativnih, edinstvenih, pogumnih in dojemljivih mladih, ki so svoje srednješolsko izobraževanje zaključili v neki čudni resničnosti. Prireditev je potekala v Domu kulture Velenje.

Suvereno in popolnoma sproščeno sta jo povezovala dijakinja Gimnazije Manca Trebižan in dijak Šole za strojništvo, geotehniko in okolje Nikola Daničić.

Besede pohvale in spodbude sta najboljšim namenila tudi gostitelj prireditve g. Janko Pogorelčnik, direktor ŠCV, in gospod Peter Dermol, podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana MOV.

Ko se je že zmračilo in so se na ulicah začele prižigati luči, pa so priznanja prejeli še izjemni dijaki posameznih šol, tisti, ki so si s svojim znanjem in dosežki utrli široko pot v prihodnost. Priznanje za izjemnega dijaka Šole za strojništvo, geotehniko in okolje je dobil Marko Hrovat. Izjemen dijak Elektro in računalniške šole je postal Luka Lah. Šola za storitvene dejavnosti je za izjemnega dijaka izbrala Lenarta Kukovca. Naziv izjemna dijakinja Gimnazije in hkrati tudi izjemna dijakinja Šolskega centra Velenje si je prislužila Neža Vipavc.

Vsem dobitnikom priznanj želimo še mnogo vrhunskih odkritij, odličnosti in uspehov.

Za pomoč pri organizaciji prireditve pa se zahvaljujemo še Festivalu Velenje ter Cvetličarni Cvet.


Barbara Šegel Kupljen,

Šola za strojništvo, geotehniko in okolje

Šolski center Velenje