O-STA

Synology je predstavil zmogljiv strežnik NAS DS1621xs+

Ljubljana, 17. 9. 2020 - Korporacija Synology Inc. je predstavila DiskStation DS1621xs+, ki na novo opredeljuje pričakovanja glede zmogljivosti zapakirani v kompaktnem namiznem ohišju. DS1621xs+ prinaša kombinacijo štrijedrnega Xeon procesorja, vgrajenega 10GbE mrežnega vmesnika in ECC spomina in tako dviguje letvico v ponudbi naprav za hrambo in upravljanje s podatki.

Izredno hiter in izjemno zanesljiv mikro strežnik

DS1621xs+ je opremljen z zmogljivim procesorjem Xeon, ki ga običajno najdemo v napravah, povezanih s podatkovnimi centri, tu pa je zapakiran v zaboj z volumnom 11,5 litra. Hitrost več kot 3,1 GB sekvenčnega branja podatkov in 1,8 GB zapisovanja pomeni, da se lahko lotite večjih količin podatkov in upravljate z več uporabniki hitreje kot prej. Za največjo zanesljivost smo ga povezali s ECC pomnilnikom. Skupaj z datotečnim sistemom Btrfs in izborom možnosti varnostnega kopiranja podatkov pa ste lahko prepričani, da so vaši podatki v varnih rokah.

Majhen, a dovolj velik

Šest rež za vgradnjo 3,5-palčnih diskov omogoča skupno kapaciteto 96 TB prostora za hrambo podatkov. Če pa vam to ni dovolj, ga lahko, z dvema dodatnima razširitvenima enotama DX517, nadgradite z dodatnimi desetimi diski na 256 TB. DS1621xs+ je tudi opremljen z dvema režama M.2 2280 za super hiter predpomnilnik NVMe. Dostop do podatkov v shrambi lahko tako povečate do 20 krat, ne da bi morali zato žrtvovati režo za vgradnjo diskov, namenjenih hrambenemu prostoru.

10-krat hitrejša mreža za resno delo

Z vgrajenim 10GbE mrežnim vmesnikom boste hitreje ustvarjali vsebinske projekte, varnostno kopirali večje količine podatkov ali opravljali katerekoli naloge, ki zahtevajo hiter prenos datotek. Z dodatno kartico 10GbE, ki jo vstavite v PCIe režo pa boste še dodatno pospešili prenos datotek v mreži.

Poganja ga operacijski sistem Synology DSM

Upravljanje podatkov ne bi smelo biti zapleteno. Synology DSM poenostavlja težke in okorne procese, hkrati pa vam daje nadzor nad pomembnimi odločitvami. S programom Synology Drive boste lahko ustvarili svoj zasebni oblak, z rešitvijo za varnostno kopiranje Synology Active Backup pa boste zaščitili svoje podatke v osebnih in navideznih računalnikih in rešitvah SaaS ter v oblaku.

Dosegljivost

DS1621xs+ je že na voljo tudi v Sloveniji pri vaših lokalnih prodajalcih in distributerju Xenon forte d.o.o..

Kliknite za prenos brošure.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.