O-STA

Zynga z globalno predstavitvijo igre Harry Potter: Puzzles & Spells

Zynga svetu predstavlja igro Harry Potter: Puzzles & Spells (Foto: Business Wire)

Edina akradna igra z ugankami s tematiko izvirnih knjig in filmov o Harryju Potterju na mobilne naprave prinaša magično igranje zagonetk

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), vodilna globalna družba na področju interaktivne zabave, je danes sporočila, da je njena magična arkadna mobilna igra Harry Potter: Puzzles & Spells (Harry Potter: Uganke in uroki) uradno na voljo in začenja svojo pot po svetu. Z uradno licenco Warner Bros. Games in objavljena pod znamko Portkey Games je igra na voljo za brezplačno nalaganje na napravah Android in iOS kot tudi na Amazonovem Kindlu in na Facebooku.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20200923005144/en/

"Ko je serija filmov Harry Potter prišla v kina, je bil to eden tistih redkih trenutkov, ko smo vsi brali isto knjigo, se pogovarjali o istem filmu in se družili ob tej skupni izkušnji," je dejal Yaron Leyvand, višji podpredsednik oddelka za igre v podjetju Zynga. "Harry Potter: Puzzles & Spells časti povezanost oboževalcev s serijo prek mobilne igrice, ki vključuje izstopajoče trenutke in očarljive dramatične geste iz Čarovniškega sveta, ki so očarali občinstvo po vsem svetu. Odziv s predpremiere je bil izjemen in komaj čakamo, da jo bodo lahko igrali oboževalci po vsem svetu."

"Mobilne igre niso bile nikoli tako priljubljene ali pomembne ljudem, kot so sedaj. Ljudje jih igrajo za zabavo, sprostitev, za njih pa so tudi dostopen vir udobja in povezanosti," je dejal Bernard Kim, direktor založništva v podjetju Zynga. "Z igrico Harry Potter: Puzzles & Spells se bodo oboževalci potopili v svet magije, ugank in čudes iz serije ter ustvarjali klube, v okviru katerih bodo sodelovali in se povezovali z drugimi oboževalci Čarovniškega sveta."

V igrici Harry Potter: Puzzles & Spells igralci vstopijo v arkadno pustolovščino polno urokov, humorja, barv in junakov iz serije Harry Potter. Ob filmski glasbi in zvočni spremljavi iz izvirne serije filmov Harry Potter bodo oboževalci spremljali avtentično, mobilno različico Harryjevega potovanja po Čarovniškem svetu. Igralci si bodo ob reševanju arkadnih sestavljank, na katerih živijo poskočne čokoladne žabe, frfotajoči ključi s krili, bojevite figure čarovniškega šaha in druge nepričakovane ovire in predmeti, prislužili uroke in posebne vzpodbude. Med igranjem z barvitimi deli sestavljanke bodo lahko igralci uživali v legendarnih trenutkih iz zgodbe, kot je Harryjevo potovanje na Ekspresnem vlaku do Bradavičarke, Hagridova magična bitja in Hermionin urok Perlatium lebdiosa.

Igralci skoz igro urijo svojo magično nadarjenost, pridobivajo uroke, posebne moči in točke za izkušnje, med napredovanjem pa izboljšujejo tudi svoje veščine in like junakov v igri. Lahko si prislužijo tudi posebne nagrade, če izpolnijo Dnevne dogodke, ki se nanašajo na številne trenutke iz serije Harry Potter. V duhu tovarištva in prijateljske tekmovalnosti Bradavičarke se lahko igralci z drugimi oboževalci pridružijo klubom ali jih ustanovijo ter se tako družijo, sodelujejo pri ustvarjanju strategij za reševanje ugank, si delijo življenja in se potegujejo za nagrade v ekskluzivnih klubskih dogodkih.

Igralci, ki si bodo igro na svojo napravo Android ali iOS naložili v naslednji sedmih dneh, bodo hkrati prejeli tudi paket dobrodošlice, ki vključuje zlato za igro, dodatna življenja in posebna quidditcharska očala za avatarje po meri.

Harry Potter: Puzzles & Spells bo na voljo po vsem svetu na napravah z operacijskima sistemoma iOS in Android, kakor tudi na Amazonovem Kindlu in na Facebooku. Za več podrobnosti in predregistracijo za Harry Potter: Puzzles &Spells obiščite www.harrypotterpuzzlesandspells.com. Za več informacij in za povezovanje z drugimi oboževalci nas obiščite na Facebooku, Instagramu in Twitterju.

Za dodatno slikovno in video gradivo obiščite: http://bit.ly/HPPuzzlesSpells_WWL

O Zyngi

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala njene franšizne igre, vključno z CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družbenih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali blogu Zynga.

O družbi Warner Bros. Games

Warner Bros. Games, del Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je ena vodilnih svetovnih družb na področju založništva, razvijanja, licenciranja in distribucije zabavnih vsebin za interaktivne platforme, med drugim za konzolne, mobilne in računalniške igre, tako za interno kot za skupno razvite. Več informacij o Warner Bros. Games lahko najdete na https://www.wbgames.com/.

O znamki Portkey Games

Portkey Games, del Warner Bros.Games, je igričarska znamka, ki se posveča razvijanju novih izkušenj mobilnih in videoigric v Čarovniškem svetu , ki igralca postavijo v središče njegove lastne pustolovščine po navdihu izvirnih zgodb pisateljice J.K. Rowling. Portkey Games igralcem nudi možnost, da sami izberejo pripovedi, se potopijo v Čarovniški svet in ustvarijo nova in enkratna doživetja. Znamka je bila ustvarjena, da bi omogočila igralcem, da se predajo čarobnosti Čarovniškega sveta, kjer lahko ustvarjajo svoje zgodbe Čarovniškega sveta.

Izjave o prihodnosti

Sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki se med drugim nanašajo na ime, predregistracijeske podrobnosti in prednosti, časovni okvir izida in podrobnosti igranja igre Harry Potter: Puzzles & Spells. Napovedne izjave pogosto vsebujejo besede, kot so "obet", "napovedano", "načrtovano", "namerava", "bo", "pričakuje", "verjame", "cilja", "pričakuje", izjave v prihodnjiku pa so v splošnem napovedne. Uresničitev ali uspešnost tem, ki jih obravnavajo takšne izjave, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na tovrstne napovedne izjave se ni dobro preveč zanašati, saj temeljijo na podatkih, ki so nam na voljo na današnji dan. Ne obvezujemo se, da bomo tovrstne izjave posodabljali. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je oziroma bo podrobneje opisano v naših javnih objavah pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC), katerih kopije lahko najdete na našem spletnem mestu za odnose z vlagatelji na naslovu http://investor.zynga.com ali na SEC-ovem spletnem mestu na naslovu www.sec.gov.

WIZARDING WORLD, HARRY POTTER Publishing Rights © J.K. Rowling. Liki, imena in medijske vsebine povezane s HARRY POTTER: UGANKE IN UROKI, PORTKEY GAMES, ČAROVNIŠKI SVET in HARRY POTTER so © in ™ Warner Bros. Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Vse pravice pridržane.

WBIE LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20)

Izvorno različico si lahko ogledate na businesswire.com na: https://www.businesswire.com/news/home/20200923005144/en/

Kontakti

Dana Whitney
dwhitney@zynga.com
Vir: Zynga

Večpredstavnostne vsebine

Zynga svetu predstavlja igro Harry Potter: Puzzles & Spells (Foto: Business Wire)