O-STA

Savne v Termah Snovik so zopet odprte

V Termah Snovik danes ponovno odpirajo Svet Savn. Zaradi preventivnih ukrepov preprečevanja širjenja morebitnih virusov bosta obratovali finska in ledena savna, turška parna savna ostaja zaprta. Obiskovalci imajo možnost nakupa 2-urne vstopnice za kopanje z enkratnim vstopom v savno. Obratovalni čas savn bo vsak dan od 11. ure do 21. ure; ob sredah, petkih in sobotah, ko poteka tudi nočno kopanje, vabljeni do 22. ure.

Obisk savne vam priporočajo vsaj enkrat tedensko za boljši imunski sistem, ki je danes zelo pomemben za ohranjanje zdravja. Savna zmanjša napetost in stres, blaži poškodbe, revmatična obolenja in artritis, ter poškodbe mišic, pospešuje in lajša posledice obolenja gripe in prehlada, pospešuje krvni obtok, čisti kožo in odstranjuje nečistočo. Po savnanju v finski savni spoznajte tudi snežni prostor oz. ledeno savno, kjer se z ledom masiramo po celem telesu. Na normalno telesno temperaturo se boste ogreli pod prho ali v kadi s toplo vodo do 35º C. V jesensko zimskem času je prav tako mogoče knajpanje in štorkljasta hoja v sprehajalnem bazenčku, ki ima ločena prekata s toplo in hladno vodo. Poskrbeli boste za ohladitev oz. segretje nog, intenzivno prekrvitev nog in vzpodbuditev krvnega obtoka.

Vabljeni na termalna doživetja, ki jih ponujajo notranji bazeni z zdravilno termalno vodo in številnimi hidroterapijami za različne dele telesa: slap, vodna goba, gejzir, vodna zavesa, masažna postelja, hitra reka, jacuzzi, stenske vodne masaže in talne vodne masaže. Odpiralni čas bazenov je razširjen, dobrodošli vsak od 8. do 21. ure, nočno kopanje ob sredah, petkih in sobotah od 20. do 22. ure. Za sproščanje v wellness centru vam priporočamo vnaprejšnjo rezervacijo termina masaže in številnih drugih oblik razvajanja telesa. Za razvajanje vaših želodčkov po vaših željah pa bodo skrbeli v restavraciji Potočka.

Vse obiskovalce naprošajo za upoštevanje preventivnih ukrepov, ki so sprejeti skladno z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje ob vstopu v prostor s savnami in prav tako ostale prostore v termalnem kompleksu. Naj bo vaš obisk term brezskrben in varen, zato ne pozabite na obvezno obrazno masko, eko svet termalnih užitkov pa obiščite le, če ste zdravi in ne kažete znakov morebitne okužbe.

Spremljajte spletno stran in družbene medije www.terme-snovik.si

Foto: Terme Snovik