O-STA

Ob mednarodnem dnevu starejših podžupan s starostniki

Velenje, 1. oktober 2020 - Peter Dermol, podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Mestne občine Velenje, je danes ob mednarodnem dnevu starejših dopoldan namenil druženju s starostniki. Mestna občina Velenje namenja starejšim občankam in občanom posebno pozornost. V letu 2009 smo pristopili k projektu "Velenje, starosti prijazno mesto", katerega cilj je izboljšanje kakovosti življenja starejših občanov naše občine in k temu stremimo še danes.

Podžupan se je zjutraj pridružil skupini Šola zdravja in z njimi telovadil. Nato pa je skupaj z dvema harmonikarjema razveselil še stanovalce Doma za varstvo odraslih Velenje. Vsem je čestital ob današnjem dnevu in jim povedal, da so za naše mesto pomembni in da je marsikdo med njimi zaslužen, da je Velenje takšno mesto kot je. Prijazno in srčno. Obljubil je, da si bo Mestna občina Velenje vselej prizadevala dobro skrbeti za starostnike in jim zaželel predvsem veliko zdravja.

Pošiljamo fotografiji s srečanj.

Čestitke vsem starostnikom!

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

mag. Maša KočevarKabinet župana

T: 03 8961 546
...................................................................................................................................

T: 03 8961 600 I info@velenje.si I www.velenje.si