O-STA

Synology je dopolnil linijo diskov SSD s 3,84 TB SAT5200

Zasnovan za zanesljivost v visokozmogljivih strežnikih NAS FlashStation, v katere lahko vgradimo le diske SSD.

Ljubljana, 6. 10. 2020 - Korporacija Synology Inc. je predstavila disk SSD SAT5200 s kapaciteto 3,84 TB. Zasnovan je za uporabnike naprav Synology, ki potrebujejo zanesljiva diskovna polja z veliko kapaciteto za hrambo podatkov, hkrati pa izvajajo visokozmogljive operacije z nizko latentnostjo za opravljanje ključnih nalog v podjetjih. SSD se ponaša z veliko vzdržljivostjo in zanesljivostjo, ki omogoča, da se podjetja in uporabniki lahko spopadajo z veliko obremenitvijo, ki zahteva robustno zaščito podatkov.

"Pomemben del zasnove zanesljivega sistema za shranjevanje je, da so vgrajeni pogoni zmožni dosledno vzdrževati visok nivo hitrosti in zanesljivosti branja in zapisovanja podatkov, ne da bi ob tem prišlo do poslabšanja zmogljivosti. Naši SSD diski SAT5200 so posebej izdelani za spopadanje z zahtevami podjetij vseh velikosti po dosledno zanesljivem delovanju z nizko zakasnitvijo," je povedal Julien Chen, produktni vodja za pogone SSD v podjetju Synology Inc.

SSD diski SAT5200, ki so zasnovani posebej za Synologyjeve sisteme, so izdelani tako, da zagotavljajo stalno visoko in zanesljivo zmogljivost z več kot 58.000 4K IOPS naključnega zapisovanja podatkov1. Serija SAT5200 vključuje zaščito pred izgubo električne energije in celovito zaščito za izboljšanje trajnosti podatkov, kar minimalizira možnosti za nedelovanje storitve zaradi poškodb podatkov. Integracija s Synology DSM zagotavlja izboljšano analizo in vpogled v življenjsko dobo. SSDSAT5200 diski so ocenjeni z 1,3 Drive Writes Per Day (DWPD) po standardu JESD219A za obremenitve diskov SSD in so namenjeni mešani uporabi.

 Dosegljivost

Synology 3.84 TB SAT5200 bo kmalu na voljo pri Synologyjevih partnerjih. Za več informacij se obrnite na slovenskega zastopnika Xenon forte d.o.o.














Velikost

2.5" (SFF)

M.2 2280

M.2 22110

Vmesnik

SATA 6Gbps

NVMe PCIe 3.0 x4

Kapaciteta (GB)

480, 960, 1920, 3840

400

Drive Write Per Day (DWPD)

1,3

0,68

Zaščita pred izgubo elektrike

v

-

v

Analitika življanjske dobe2

v

Naključno delovanje branje/zapisovanje1

Do 98,000 / 67,000 IOPS

205,000 / 40,000 IOPS

Garancija

5 let3

  1. Zmogljivost se lahko razlikuje glede na nameščeno strojno programsko opremo, konfiguracijo sistema in nastavitve preizkusa. (SAT5200-960G) Zmogljivost je bila izmerjena z uporabo FIO v Linuxu z globino čakalne vrste 32 (4 KB = 4.096 bajtov). (SNV3400 / SNV3500) Zmogljivost je bila izmerjena s pomočjo FIO v Linuxu z globino čakalne vrste 256 (4 KB = 4.096 bajtov).

  2. Potrebujete operacijski sistem Synology DiskStation Manager 6.2.3 ali novejšega.

  3. 5 let ali na osnovi SSD S.M.A.R.T. kazalnikov (prikazani v DSM> Storage Manager), kar nastopi prej.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.