O-STA

Spletna stran visitcelje.eu nominirana za prestižno nagrado

Celje, 8. oktober 2020 - Spletna stran Zavoda za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje visitcelje.eu je nominirana za eno najbolj prestižnih nagrad na svetu na področju spletnih mest - Awwwards: https://www.awwwards.com/sites/visit-celje.

Nagrada Awwwards priznava talent in trud najboljših spletnih oblikovalcev, razvijalcev in agencij na svetu, so pojasnili pri digitalni agenciji Numo, ki je za Zavod Celeia Celje razvila spletno stran.

"Trenutno smo v prvi fazi nominacijskega postopka, kjer se potegujemo za spletno mesto dneva. Delo ocenjuje skupnost Awwwards in mednarodna žirija, sestavljena iz oblikovalcev, razvijalcev in agencij. V drugi fazi glasovanja se izbere spletna stran meseca. Zmagovalci tega naziva nato nadaljujejo do zaključne ocenjevalne faze tekmovanja, tj. spletna stran leta," so postopek izbire razložili pri Numo.

Nominacija spletne strani na svetovni ravni predstavlja potrditev, da smo obiskovalcem ustvarili edinstveno digitalno izkušnjo. Na stran www.visitcelje.eu smo v ta namen dodali manjši banner, ki obvešča o nominaciji.