O-STA

Plastično mesto - GCC v mesecu prostora

Novinarska konferenca ob zaključku projekta, 19. 10. na GCC

Spoštovani!

Vljudno vas vabimo na novinarsko konferenco ob zaključku delavnic Enajsta šola pod mostom: plastično mesto, ki bo v ponedeljek, 19. 10. 2020, ob 10.00 v parku za Gimnazijo Celje - Center (Kosovelova ulica 1, Celje; konferenca bo v vsakem vremenu).

Tudi v letošnjem Mesecu prostora, ki ga vsakega oktobra tradicionalno pripravlja Ministrstvo za okolje in prostor, zavod Metro SR z Gimnazijo Celje - Center že peto leto zapored izvaja delavnice Enajsta šola pod mostom, ki predstavljajo izobraževanje mladih o pomenu prostora kot skupne vrednote. Na novinarski konferenci bodo projekt skupaj z mentorjema Mojco Gorazdom Furman Oman, predstavili dijaki 4. letnika umetniške gimnazije likovne smeri.

Letošnje delavnice se ukvarjajo s težavo prekomerne uporabe plastične embalaže in na inovativne načine opozarjajo širšo javnost, da se mesto počasi izgublja v morju plastike.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Zaradi epidemiološke situacije in doslednega spoštovanja ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 vas prosimo, da svojo prisotnost najkasneje do 18. 10. potrdite na e-naslov info@gcc.si oz. po telefonu 03 428 57 00.
Če na konferenco ne morete priti, nam to prosim sporočite, da vam pošljemo kratko poročilo in fotomaterial.

Iskrena hvala, da mediji podpirate dejavnosti šol in aktivnosti mladih, s katerimi lahko svet postaja boljši in lepši.

S spoštovanjem

Gregor Deleja, prof.,
ravnatelj Gimnazije Celje - Center
T: 041 708 945