O-STA

Majhna velikost. Ogromen dosežek.

EMist odpira vrata prihodnosti tehnologije elektrostatičnih razpršilcev

FORT WORTH, Teksas--(BUSINESS WIRE)-- EMist® Disinfection Solutions je danes predstavil razpršilce za razkuževanje EX-7000 TruElectrostatic™.

Razpršilec EX-7000 je lahek in ergonomski, tehta zgolj 6,8 kg ter je tako polovično lažji od preostalih razpršilcev. Opremljen s pametno tehnologijo Charge Detect™, razpršilec nenehno zaznava polarnost uporabnika in opreme ter se temu samodejno prilagaja, kar pomeni, da se izogne problemu ozemljitve. Elektrostatični razpršilec EX-7000 tako zagotavlja najbolj celostno površinsko razkuževanje v industriji, hkrati pa tudi zmanjšuje stroške kemikalij in dela za 50%.

Razkužilo je najprej atomizirano, potuje skozi elektrostatično indukcijski nastavek, ki ga napaja bipolarna napetost, nato pa je usmerjeno proti ciljni površini. Bipolarno napajanje poskrbi, da so električni naboji izmenično porazdeljeni. Kapljice imajo tako ali presežek pozitivnih ali negativnih nabojev. Ciljna površina privlači kapljice pod napetostjo do te mere, da se oprimejo vseh strani in robov površin.

EMistovi razpršilci za razkuževanje TruElectrostatic temeljijo na šestih glavnih načelih, ki poskrbijo, da elektrostatični razpršilci zagotavljajo 100-odstotno in nenehno izvajanje elektrostatičnega naboja, preprečujejo ozemljitev ter vodijo v izredno in celostno razkuževanje.

TruTechnology: Tehnologija napajanja in zaznavanja EPIX

Na podlagi tehnologije EPIX Charge Detect elektrostatični razpršilci nenehno zaznavajo polarnost uporabnika in opreme ter se temu prilagajajo in tako izognejo ozemljitvi. Usmerjene kapljice se ovijejo okoli površin. Ta ovijalni učinek ustvari enakomerno, dosledno in celostno pokritost, hkrati pa zmanjšuje stroške kemikalij in dela.

TruConfidence: Patentirano. Dokazano. Zaupanja vredno.

Z izbruhom covida-19 so čez noč vzklila mnoga podjetja, ki trdijo, da nudijo elektrostatične razpršilce. Ko smo soočeni s patogeni, ki nas življenjsko ogrožajo, je izrednega pomena, da vemo, da je prodajalec izkušen, spoštovan in priznan. Elektrostatični razpršilci podjetja EMist so patentirani, imajo dokazan učinek na podlagi raziskav neodvisnih laboratorijev, uporabljeni so bili med krizo izbruha ebole leta 2014, razvil pa jih je dolgoletni strokovnjak v elektrostatični industriji Mike Sides, ki pogosto sodeluje z Ministrstvom za obrambo in Ministrstvom za kmetijstvo Združenih držav Amerike, centrom odličnosti na področju pomorske entomologije in Svetovno zdravstveno organizacijo.

TruCharge: Najboljši dosežek

Polarnost elektrostatičnih razpršilcev je pomembna. Večina površin vsebuje negativni ali nevtralni naboj (zemlja je negativna). Kot meni Ameriška agencija za varstvo okolja, bi morali elektrostatični razpršilci oddajati pozitivni naboj, da bi se tako kapljice razkužila s pozitivnim nabojem oprijele ciljnih površin z negativnim ali nevtralnim nabojem. Kapljice s pozitivnim nabojem povečujejo zmožnost oprijemljivosti na površine in ovijanja okoli njih.

TruDesign: Varnejše delovanje

Ko pršimo velike površine, velike zgradbe ali pa tesne prostore, nam brezžični razpršilec omogoča, da manevriramo in se prosto premikamo. Razpršilci EMist so ergonomsko oblikovani, lahki in brezžični, kar pomeni, da jih lahko uporabnik odnese tam, kjer so potrebni, ter se tako ne rabi zanašati na bližino vtičnic. Prenosnost izdelka je jasna prednost za vsakega uporabnika, ki mora iti tja, kjer je potrebno, ter tam dobro opraviti nalogo.

TruAssurance: Varnost uporabnika

Po mnenju Ameriške agencije za varstvo okolja bi morali elektrostatični razpršilci za razkuževanje pršiti kapljice, katerih mediana velikosti bi morala biti večja od 40 mikronov. Kapljice morajo biti dovolj velike, da so odporne na izhlapevanje in zanašanje v druge smeri, hkrati pa dovolj majhne, da lahko spremenijo smer, ko se približajo cilju. Večina konkurentov na trgu razpršilcev proizvaja kapljice, ki so manjše od 40 mikronov, kar pomeni, da jih pogosto zanese, tako pa se povečuje tveganje, da jih vdahnejo uporabniki. Razpršilci podjetja EMist zagotavljajo, da je mediana velikosti kapljic 75 mikronov.

TruCost: Manjši celotni stroški lastništva

Zaradi potrebe po razkuževanju velikih prostorov ali površin je ročno nanašanje razkužil stvar preteklosti. Elektrostatično nanašanje je nova norma. Stranke, ki uporabljajo EMistove sisteme, običajno zaznajo zmanjšanje stroškov dela in kemikalij v obsegu do 50%. Konkurenčne cene, napredna in patentirana elektrostatična tehnologija ter dokazani rezultati pa vodijo v manjše celotne stroške lastništva.

EMist je najavil program rezervacij za kupce, ki bi radi pridobili svoje komplete v decembru. Podjetje bo pričelo sprejemati rezervacije v obliki 50 ameriških dolarjev, ki se lahko prekličejo, na svoji spletni strani od 2. novembra ob 8 zjutraj po lokalnem času dalje. Razpršilnik EX-7000 je na voljo prek EMistovih distributerjev po ceni, nevedeni v ceniku, v višini 3995 ameriških dolarjev.

O EMistu

Podjetje EMist, ki ima sedež v mestu Fort Worth v zvezni državi Teksas, razvija pametne elektrostatične razpršilce za razkuževanje, ki poskrbijo za bolj zdrave prostore. Za več informacij obiščite EMist.com.

Oglejte si izvorno besedilo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201102005026/en/

Kontakti

Doug Morrell
Telefon: 817.837.0200
doug@teleosmarketing.com

Vir: EMist


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.