O-STA

Mavenir napoveduje popolno podporo 2G in 3G na svojih konvergenčnih oblačnih OpenRAN in paketnih jedrih 4G/5G

Edina rešitev, ki je v celoti v oblaku, za vse generacije mobilnih tehnologij

CHARDSON, Texas--(BUSINESS WIRE)-- Mavenir, edini ponudnik celovite omrežne programske opreme za omrežja 4G/5G, napoveduje integracijo tehnologij 2G in 3G v svoj obstoječi širokopasovni paket za 4G in 5G. Nova celovita rešitev v oblaku, ki zajema celoten sklop vseh mobilnih tehnologij - 2G/3G/4G/5G, v mobilnih omrežjih tako za radijski dostop kot za paketno jedro, bo zagotovila resnično edinstveno popolnoma vsebinsko rešitev, ki omogoča avtomatizacijo mobilnega omrežja in agilnost spletnega merila.

Za komponento RAN bodo zmogljivosti 2G in 3G v celoti integrirane v arhitekturo OpenRAN s popolnoma vsebnima enotama CU in DU, kar zagotavlja večnamensko tehnologijo radijskega dostopa (vMRAT).

Sklop 2G in 3G bo prav tako popolnoma integriran v paketno jedro in bo popolnoma v oblaku s storitvami na osnovi storitvene arhitekture (SBA). To izboljšuje obstoječo konvergirano jedro paketnih rešitev Mavenirja v uvedbah 4G in 5G po vsem svetu, ki že zagotavljajo prehodne zmožnosti, da zdaj omogoča popolno integracijo mobilnosti v 2G/3G.

Pardeep Kohli, predsednik in izvršni direktor Mavenirja, je dejal: "Pozorno smo poslušali svoje vodilne stranke, ki nam zaupajo preoblikovanje omrežja, in ugotovili, da moramo povezati starejšo tehnologijo z rešitvami OpenRAN in rešitvami v oblaku. 2G/3G bo še leta pomemben na mnogih trgih. S temi rešitvami bodo naše stranke lahko avtomatizirale svoja omrežja in podpirale vse mobilne tehnologije v oblačnem omrežju."

Rešitev bo vsebovala zmožnost večanja in uporabe ene same arhitekture za pokrivanje vseh generacij (multi-G) mobilnih tehnologij, z izjemno gibčno in prilagodljivo konfiguracijo za hitrejše trženje in oddaljeno delovanje jedra in radijskega dostopnega omrežja. Na voljo bo predvidoma do 2. četrtletja 2021 na kateri koli virtualizirani in vsebniški platformi, vključno z Mavenir WebScale Platform, ki je odprtokodna programska plast Kubernetes z integracijsko plastjo Mavenir Telco (platforma kot storitev) na vrhu. To bo naslovilo potrebe operaterjev v smislu varnosti, pravnega prestrezanja, operativnega nadzora, nastavljivosti in visoke razpoložljivosti.

"Mavenir je edini ponudnik programske opreme, ki je v celoti v oblaku, in s to rešitvijo bo omogočil zamenjavo ali razširitev starih rešitev z rešitvami za prihodnost," je povedal Stefano Cantarelli, direktor trženja podjetja Mavenir. "Mavenir je tu, da sodeluje z našimi strankami in jim pomaga pri preobrazbi za prihodnost, saj zagotavlja popolnoma zaupanja vreden in gladek prehod v resnično okreten in avtomatiziran svet storitev in poslovanja. Zaupajte prihodnost Mavenirju."

O Mavenirju:

Mavenir je v celotni panogi edini dobavitelj E2E omrežne programske opreme, v izhodišču prilagojene oblačni uporabi, in ponudnik rešitev ter sistemov za integracijo, ki se osredotoča na pospeševanje preobrazbe programskih omrežij ponudnikov komunikacijskih storitev. Mavenir ponuja celosten portfelj E2E produktov za vse ravni omrežne infrastrukture, od 5G aplikacij in storitev do paketnih jeder in RAN-a, pri čemer je vodilen na področju razvoja rešitev, v izhodišču prilagojenih oblačni rabi, kar uporabnikom omogoča inovativno in varno uporabo. Mavenir z izkoriščanjem inovacij na področju IMS (VoLTE, VoWiFi, napredno sporočanje (RCS)), zasebnih omrežij in vEPC, 5G jeder ter OpenRAN vRAN pospešuje transformacijo omrežij za več kot 250 operaterjev v preko 130 državah, ki skupaj predstavljajo več kot 50 odstotkov vseh naročnikov na svetu.

Mavenir je pristaš prebojnih, inovativnih tehnoloških arhitektur in poslovnih modelov, ki izboljšujejo agilnost, fleksibilnost in hitrost storitev. Podjetje z rešitvami, ki poganjajo razvoj NFV do ekonomije obsega na ravni svetovnega spleta, pomaga operaterjem pri krčenju stroškov, pridobivanju prihodkov in ohranjanju prihodkov. Za več obiščite www.mavenir.com

Izvirno različico sporočila si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201110005332/en/

Kontakti

Maryvonne Tubb
Mavenir
PR@mavenir.com

Loren Guertin
MatterNow
mavenir@matternow.com

Kevin Taylor
GlobalResultsPR
mavenir@globalresultspr.com

Vir: Mavenir

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.