O-STA

Večja količina in intenzivnejša aroma kave

Barcaffè Black'n'Easy Strong je novi izdelek v Barcaffèjevi liniji Black'n'Easy, ki poleg večje količine kave v posameznem pakiranju, prinaša še intenzivnejšo aromo značilno za sveže mleto praženo kavo. Prava rešitev za jutra, ko nam je poleg okusa pomembno, da nas kava hitro prebudi in da dodatni zagon za začetek novega dne.

Turška kava je še vedno tista, ob kateri se Slovenci najraje zbujamo in receptov za pripravo je toliko, kolikor je kavoljubov. Nič ni prav ali narobe. Važno je, da od kavnega napitka dobimo, kar želimo in uživamo v njem. Ko pa nam zjutraj primanjkuje časa in imamo le minuto, da nas prebudi omamna skodelica kave, pa je rešitev Black'n'Easy Strong, ki v minuti zbudi tudi eno izmed največjih igralskih zvezd v regiji Branka Đurića - Đura.

Vsebino vrečke stresete v skodelico, prelijete z vročo vodo in, voilà, vaša turška kava je pripravljena. Brez džezve in brez čakanja! Ne samo v hektičnih jutranjih urah, ampak kadarkoli in kjerkoli. Priprava je sila preprosta. Vsebino vrečke stresete v skodelico, prelijete z vročo vodo in uživate v aromi prave turške kave.