O-STA

Nove študije kažejo, da Xlear uniči in/ali deaktivira SARS-CoV-2

MIAMI, ZDA--(BUSINESS WIRE)-Nove laboratorijske študije, ki jih vodi uveljavljena avtoriteta na področju respiratornih bolezni, kažejo, da je razpršilo za nos Xlear "učinkovito ... in ponovljivo sredstvo, ki deaktivira SARS-CoV-2 ... do nezaznavne količine tega nalezljivega virusa". Takšen zaključek sta "potrdili dve neodvisni skupini preizkusov v dveh različnih laboratorijih na različnih sevih virusa ..." Virucidne študije so financirane iz neodvisnih virov.

"Virucidne študije so pomembno osvetlile vlogo, ki jo ima lahko Xlear v boju proti pandemiji Covida-19," je dejal dr. Gustavo Ferrer, vodja ekipe raziskovalcev.

Stanje znanstvenih raziskav:

Razpršila za nos, kot je Xlear, zmanjšajo virusno breme v nosu, kar je ključno v boju proti Covidu-19. Raziskave kažejo, da Covid-19 primarno napade in se širi prek zgornjih dihalnih poti. S tem ko zmanjša virusno breme v nosu, razpršilo za nos pomaga omejiti intenziteto in prenos virusa SARS-CoV-2 (Covid-19). Povezava do članka v angleščini https://jamanetwork.com/journals/jamaotolaryngology/fullarticle/2768627.

Komponente Xlearja so protivirusne-preprečujejo napredovanje virusa v nosu. Oglejte si na primer študijo https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.08.19.225854v1.full.pdf. Ta študija Univerze v Tennesseeju o virusu SARS-CoV-2 ugotavlja: "Protivirusna razpršila za nos ... pripomorejo k zmanjšanju ... virusnega bremena ... ter tako upočasnijo napredovanje bolezni ... ter njen prenos ..."

Recenzirane študije nakazujejo, da Xlear pomaga pri zdravljenju Covida-19: Ugotovitve osnovnega (first look) preizkusa v bolnišnici Larkin Community Hospital (Miami) so: "Pri simptomatskih bolnikih s Covidom-19, zdravljenih z [Xlearjem] kot dopolnitvijo...[standardne nege]," se je pokazalo "hitro klinično izboljšanje in skrajšal čas " do negativnega PCR testa na COVID-19. https://www.cureus.com/articles/43909-potential-role-of-xylitol-plus-grapefruit-seed-extract-nasal-spray-solution-in-covid-19-case-series.

Xlear že več kot 20 let uporablja na milijone ljudi po vsem svetu brez enega samega poročila o večjih stranskih učinkih.

"Na podlagi obstoječih podatkov te virucidne študije kažejo, da Xlear ne deluje samo protivirusno, ampak tudi virucidno (uniči/onesposobi SARS-CoV-2). Ta kombinacija protivirusnih in virucidnih sposobnosti je pomemben dvojni udarec v boju z virusom," je dejal Nathan Jones, glavni izvršni direktor podjetja Xlear. "Ko pandemija divja po svetu, moramo za boj proti njej uporabiti vsako orodje, ki ga lahko. Če tega ne storimo, lahko po nepotrebnem ogrozimo milijone življenj. Če primerjamo našo 20-letno zgodovino varnega zdravljenja in nevarnosti tega smrtonosnega virusa, je jasno, da mora biti Xlear v široki uporabi," je dejal Jones.

Celotna študija: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.11.23.394114v1.full

Več informacij o podjetju Xlear: https://xlear.com/

O dr. Gustavo Ferrerju

Dr. Ferrer, specialist kardiopulmologije, član Ameriškega združenja torakalnih zdravnikov, je izredni profesor medicine in ustanovitelj klinike za intersticijske pljučne bolezni na Cleveland Clinic Florida in fundacije bolnišnice za pljučne bolezni in intenzivno nego Aventura Hospital Pulmonary and Critical Care. Trenutno je predsednik strokovnjakov za intenzivno nego na institutu za pljučne bolezni Aventura Pulmonary Institute, prej pa je bil univerzitetni direktor OZN za respiratorne raziskave v Venezueli.

Sporočilo za javnost v angleškem jeziku si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201130005291/en/

Kontakt

Jeff Gulko
617.304.7339
jeff@thegulkogroup.com

Vir: Xlear

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.