O-STA

Dani Gregorc posnel novo pesem Na pragu sreče

Vsestranski in izkušeni glasbenik predstavlja pesem, v kateri se prepletata nostalgično vzdušje in optimizem, ki sta v tem času še kako dobrodošla. Le kanček domišljije je namreč dovolj, da lahko podoživimo čudovite sanje in se počutimo kot na pragu sreče. Ob izvrstni melodiji se to ne zdi težka naloga, kajne?

Glasba, aranžma in produkcija: Zvone Hranjec

Besedilo: Boris Vratanar

Izvajalec: Dani Gregorc

DANI GREGORC: 'Na pragu sreče'

https://www.youtube.com/watch?v=bqlOpLAxbaU&ab_channel=ZvoneHranjec

O izvajalcu:

Pesem zaključuje drugo samostojno zgoščenko Danija Gregorca in dodaja košček k mozaiku, katerega zadnji del sta skladbi 'Sanjam tvoj poljub' in duet s hrvaškim glasbenikom Željkom Krušlinom - Kruško, imenovan 'A, Joj'. Dolgoletni glasbenik in izkušen imitator je zaslovel z ansamblom Vagabundi, kjer je v dvanajstih letih kot frontman skupine obeležil več kot tisoč nastopov širom sveta. In česar mnogi ne vedo - v njegovem prvem hišnem ansamblu Vesna je dolgo prepevala tudi priljubljena pevka Irena Vrčkovnik. Zmes radovednosti in preizkušanja lastnih meja ga je kasneje popeljala na samostojno glasbeno pot, katere plod je avtorska zgoščenka, ki je nastala v sodelovanju s pevci Otom Pestnerjem, Tomažem Domiceljem in Adijem Smolarjem. Velik del njegove kariere predstavlja tudi imitatorska vloga Elvisa Presleya, ki je izpilila glasbenikov odrski ter vokalni nastop in še danes navdušuje množice. Dani je v okviru različnih zasedb na odru nedavno spisal nove zgodbe, med katerimi je kitajska turneja z največjim Oktoberfestom v Emiratih in zaključkom v Abu Dabiju, k njej pa lahko prištejemo tudi turneji v Las Vegasu in v Avstraliji. Slednja je zanj pomenila kar 121 dni nastopov. A to je le začetek - tako kot vsak dan rodi novo upanje in nas lahko popelje na prag sreče.

Menimo, da lahko pesem 'Na pragu sreče' popestri radijsko panoramo in se naseli v ušesa mnogih poslušalcev, zato bomo veseli vsakega predvajanja te glasbene novosti na vaši radijski postaji. V primeru vprašanj, Dani nanje z veseljem odgovori. Pošljete jih lahko na naslov ajdagregorc@gmail.com.