O-STA

Čarobni prazniki v LifeClass Termah Sveti Martin

LifeClass Terme Sveti Martin so popoln kraj za zimske družinske počitnice._foto arhiv LifeClass Term Sveti Martin
Termomineralna voda v bazenskem kompleksu The Temple of Life blagodejno vpliva na zdravje._foto arhiv LifeClass Term Sveti Martin
Najlepše praznično darilo, ki ga lahko podarimo sebi in svojim najbližjim, so spomini, ki jih ustvarimo skupaj._foto iStock, avtor fotografije Valerii Apetroaiei
Medžimurska zimska pravljica za romantičen oddih v dvoje._foto iStock, avtor fotografije Jovanmandic

Letošnji veseli december je drugačen, kot smo ga bili vajeni. Bolj kot kadarkoli prej spoznavamo, da največ štejejo male radosti življenje in lepi trenutki v krogu naših najdražjih. Božične in novoletne praznike bomo letos verjetno preživeli doma, kar pa ne pomeni, da ne smemo sanjariti o prihodnjih izletih in potovanjih. Na naši listi želja gotovo ne smejo manjkati niti LifeClass Terme Sveti Martin, kjer vsako leto pripravijo prijeten praznični oddih. Čeprav jih letos Slovenci ne moremo obiskati, se že veselimo prihodnjih praznikov, ko bomo lahko nahranili svojo dušo in telo v tem medžimurskem resortu.

Praznična doživetja za vse generacije

Najlepše darilo, ki ga lahko podarimo sebi in svojim najbližjim, so prav gotovo spomini, ki jih ustvarimo skupaj. V LifeClass Termah sveti Martin je veliko priložnosti za ustvarjanje nepozabnih skupnih doživetij. Medžimurske terme so popoln kraj za zimske družinske počitnice, za prijetno razvajanje seniorjev, za romantičen oddih v dvoje ali pa za aktivni dopust v družbi prijateljev. Zimske počitnice v Medžimurju ponujajo nešteto možnosti za rekreacijo v neokrnjeni naravi in sproščanje v vročih termalnih vrelcih. Termomineralna voda v bazenskem kompleksu The Temple of Life bo blagodejno vplivala na vaše počutje in zdravje. V mrzlih zimskih dneh pa lahko večer zaključite v slogu - privoščite si zdravilno savnanje ali sproščujočo masažo.

V LifeClass termah Sveti Martin je vedno veselo, decembra pa sploh!

December je čaroben čas, čas pričakovanja in upanja. Pravo praznično vzdušje vlada tudi v LifeClass Termah Sveti Martin. V medžimurskem resortu vsako leto pripravijo posebne praznične pakete, med katerimi lahko vsako najde kaj po svojem okusu. Kulinarično razvajanje z zdravimi domačimi dobrotami, animacijski program za vse starosti in popoln wellness oddih - si ob zaključku leta lahko želimo kaj lepšega? Pika na i pa je čarobno silvestrovanje ob bogati "all inclusive" večerji.

Še malo počakamo, pa bomo lahko tudi Slovenci ponovno preživljali nepozabne praznike v medžimurskih termah!