O-STA

Black Eyed Peas v kampanji na družbenih medijih z Zyngo spodbujajo oboževalce, naj #IgrajoSamiSkupaj

Glasbeni pionirji, ki se ponašajo s platinasto naklado, v okviru kampanje igričarske industrije delijo sporočila o hvaležnosti in ohranjanju fizične razdalje za varen praznični čas

--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA): Ta izjava za javnost vsebuje multimedijske elemente. Izvirnik je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20201224005018/en/

KDO:
Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), ena izmed globalno vodilnih družb na področju interaktivne zabave, sodeluje z mednarodno priznanimi glasbeniki Black Eyed Peas pri deljenju pozitivnih in spodbudnih prazničnih sporočil, polnih upanja.

KAJ:
Kot nadaljevanje nagrajene pobude igričarske industrije, imenovane #PlayApartTogether (#IgrajSamSkupaj) so Black Eyed Peas posneli spodbudna sporočila upanja za zdrave in varne praznike. Ustanovni član z nagrado Grammy nagrajene skupine Taboo je ustvaril osebne video posnetke, ki se bodo delili na mreži #PlayApartTogether, ki jo sestavlja več kot 80 podjetij za video igre po vsem svetu. Sporočila v tem nenavadnem prazničnem času prinašajo svetlobo, toplino in značilni Black Eyed Peas slog.

CITAT:
"Namen pobude #PlayApartTogether je, da to ogromno, zavzeto igričarsko skupnost aktiviramo pri omejevanju širjenja covida-19 in pri skrbi za soljudi," je dejal Bernard Kim, predsednik založništva pri Zyngi. "Hvaležni smo, da skupina Black Eyed Peas, katere vpliv na kulturo in glasbo je neizmeren, v to gibanje prinaša svoja sporočila opolnomočenja in navdiha, tako da lahko v novo leto zakorakamo pozitivno. Ostanite močni, ostanite zdravi, ostanite optimistični in ne pozabite - vsi smo v istem čolnu."

OZADJE:
#PlayApartTogether je globalna pobuda igričarske industrije, ki v ogromni skupnosti igralcev iger spodbuja vzdrževanje fizične razdalje in druge učinkovite preventivne ukrepe v boju proti covidu-19. Z Zyngo na čelu in več kot 60 sodelujočimi družbami #PlayApartTogether igralcem po vsem svetu nudi bistvene informacije, zabavo in povezavo na varni razdalji.

PODPORNI MATERIAL:
Dodaten vizualni material je na voljo na: http://bit.ly/PATHoliday

O Zyngi
Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala njene franšizne igre, vključno s CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družabnih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali blogu Zynga.

Izjave o prihodnosti
Sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki se med drugim nanašajo na sodelovanje Black Eyed Peas v iniciativi #PlayApartTogether. Izjave o prihodnosti pogosto vsebujejo besede, kot so "obet", "napovedano", "načrtovano", "namerava", "bo", "predvideva", "verjame", "cilja", "pričakuje" ter izjave v prihodnjiku, ki pa so v splošnem napovedne. Uresničitev ali uspešnost tem, ki jih obravnavajo takšne izjave, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na tovrstne izjave o prihodnosti se ni dobro preveč zanašati, saj temeljijo na podatkih, ki so nam na voljo na današnji dan. Ne obvezujemo se, da bomo tovrstne izjave posodabljali. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je oziroma bo podrobneje opisano v naših javnih objavah pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC), katerih kopije lahko najdete na našem spletnem mestu za odnose z vlagatelji na naslovu http://investor.zynga.com ali na SEC-ovem spletnem mestu na naslovu www.sec.gov.

Oglejte si izvirnik na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201224005018/en/

Kontakti

KONTAKTI ZA MEDIJE ZYNGA:
Dana Whitney | dwhitney@zynga.com

Multimedijske vsebine:

Black Eyed Peas v kampanji na družbenih medijih skupaj z Zyngo spodbujajo oboževalce, naj #IgrajoSamiSkupaj

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.