O-STA

Nova podžupanja Mestne občine Velenje Aleksandra Vasiljević

Velenje, 13. januar 2021 - Župan Mestne občine Velenje Peter Dermol je za novo podžupanjo imenoval Aleksandro Vasiljević, ki bo funkcijo opravljala nepoklicno. Aleksandra Vasiljevič je svetnica in vodja svetniške skupine Socialnih demokratov v Svetu Mestne občine Velenje. Za podžupanjo je bila imenovana iz kvote svetnikov Socialnih demokratov, ki v Svetu Mestne občine Velenje predstavljajo 18 od 33 svetnic in svetnikov. Mestna občina Velenje ima sedaj dve podžupanji - Darinko Mravljak in Aleksandro Vasiljević, ki pomagata županu pri njegovem delu ter po županovem pooblastilu opravljata posamezne naloge iz njegove pristojnosti.

Nova podžupanja Aleksandra Vasiljević bo opravljala delo predvsem s področja družbenih dejavnosti - vodenje ali sodelovanje pri pripravi in izvedbi projektov, sodelovanje z državnimi organi ter z drugimi organizacijami in institucijami, skrb za izvrševanje odločitev občinskega sveta, koordiniranje izvajanja nalog in zagotavljanje kontinuitete dela, dajanje predlogov za izboljšave in neposredna pomoč županu.


Sklep o imenovanju podžupanje Mestne občine Velenje je objavljen v Uradnem vestniku Mestne občine Velenje št. 1/2021 na spletni strani www.velenje.si (https://www.velenje.si/e-obcina/uradni-vestniki-mov/11938).

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Aleksandra FORŠTNER, univ. dipl. politolog
Kabinet župana

T: 03 8961 736
......................................................................................................................

T: 03 8961 600 I info@velenje.si I www.velenje.si

Mestna občina Velenje podatke obdeluje in varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba). Posredovani dokument je namenjen izključno prejemniku ali osebi, odgovorni za prenos tega sporočila prejemniku, ter osebam, ki so upravičene poznati v dokumentu vsebovane podatke na podlagi svojih pristojnosti. Posredovani dokument je dovoljeno uporabljati le za med pošiljateljem in prejemnikom dogovorjeni namen. Drugačno posredovanje, razmnoževanje oziroma uporaba dokumenta niso dovoljeni. Dokument so vsi podatki v kakršnikoli obliki, ki jih vsebuje to elektronsko sporočilo. Če ste prejeli to sporočilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočila, prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila.